Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση στα τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν

Κρεμλίνο: Κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση στα τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν
Είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με τις επιθέσεις στα δεξαμενόπλοια στον Κόλπο του Ομάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov
Είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με τις επιθέσεις στα δεξαμενόπλοια στον Κόλπο του Ομάν, λόγω έλλειψης πληροφοριών, δήλωσε σήμερα (13/6/2019) ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
«Κανείς δεν ξέρει τι είναι πίσω από αυτό», δήλωσε.
Σημερινές επιθέσεις σε δύο δεξαμενόπλοια στον Κόλπο του Ομάν άφησαν το ένα από τα δύο πλοία να φλέγεται και τα δύο ακυβέρνητα, πυροδοτώντας νέες ανησυχίες για την ασφάλεια των πλοίων και των πληρωμάτων τους που διαπλέουν τα Στενά του Χορμούζ.
Το δεξαμενόπλοιο Front Altair τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ έπλεε ανοιχτά του Ιράν στον Κόλπο του Ομάν, έπειτα από μια έκρηξη που μια πηγή τόνισε ότι προκλήθηκε από μαγνητική νάρκη.
Το πλήρωμα του πλοίου -που ανήκει στη νορβηγική εταιρεία Frontline και φέρει σημαία Νήσων Μάρσαλ- περισυνέλεξε ένα πλοίο στην περιοχή και μεταφέρθηκε σε ένα ιρανικό σκάφος διάσωσης.
Το δεύτερο δεξαμενόπλοιο -ιδιοκτησίας γιαπωνέζικης εταιρείας- εκκενώθηκε αφότου επλήγη από μια τορπίλη, όπως ανέφερε η εταιρεία που ναύλωσε το πλοίο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης