Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πεταλωτής: Εφικτό να πάρει διψήφιο ποσοστό το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Πεταλωτής: Εφικτό να πάρει διψήφιο ποσοστό το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου
Αν συμβεί η αυτοδυναμία της ΝΔ δεν θα πάμε σε κανονικότητα αλλά σε αντίληψη δεξιάς πολιτικής είπε ο κ.Πεταλωτής
Την θέση πως το μεγάλο στοίχημα για το Κίνημα Αλλαγής είναι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου να πάρει διψήφιο ποσοστό διατύπωσε ο υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ βουλευτής, Γ. Πεταλωτής, αναφέροντας πως είναι εφικτό το ενδεχόμενο αυτό.
«Το μεγάλο στοίχημα για τον χώρο μας είναι να μπορέσουμε να ενισχυθούμε εκλογικά σε τέτοιο σημείο έτσι ώστε να είμαστε μία πραγματικά υπολογίσιμη δύναμη, που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάμε σε διψήφιο ποσοστό.
Κατά την άποψή μου είναι εφικτό αυτό, βλέποντας και την ανθρωπογεωγραφία του χώρου, αλλά και τις πολλές δυνάμεις που βρίσκονται δίπλα μας και για τις οποίες βάζουμε στοίχημα ότι μπορούν και πρέπει να μας εμπιστευτούν ακόμη.
Αυτό έχει σχέση και με την πορεία της χώρας, η οποία είναι μία πορεία πολύ δύσκολη και καθόλου εύκολη, έτσι όπως αντιμετωπίζεται γενικά, ότι φεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ταλαιπώρησε τη χώρα και έρχεται η Νέα Δημοκρατία να φέρει μία κανονικότητα, μία αντίληψη που δεν είναι σωστή βέβαια.
Αν συμβεί η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας δεν θα πάμε σε κανονικότητα, θα πάμε σε μία αντίληψη δεξιάς πολιτικής και αυτό θα είναι ένα βάρος ακόμη για τον τόπο» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Πεταλώτης.
Όπως είπε, το ΚΙΝΑΛ «μπορεί και πρέπει να είναι ρυθμιστής, όχι για να συγκυβερνήσει για άλλη μια φορά ή για να έχουμε συνδιαλλαγή μέσω κάποιων υπουργείων καθώς αυτό πλέον δεν αφορά κανέναν» αλλά «για να μπορέσει να επιβάλει τέτοιου είδους προγραμματικές συμφωνίες, τέτοιου είδους προσανατολισμούς πολιτικούς και ιδεολογικούς» έτσι ώστε «η επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή, να αναγκαστεί να πάρει υπόψη της την αντίληψη και το πρόγραμμα που έχουμε για μια ανάπτυξη, για μια ελεύθερη οικονομία, αλλά και συγχρόνως για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, που είναι απαραίτητο για τη χώρα μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης