Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η ΝΔ επιμένει στην άρνησή της για debate Τσίπρα - Μητσοτάκη

Η ΝΔ επιμένει στην άρνησή της για debate Τσίπρα - Μητσοτάκη
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΝΔ, οι χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού είναι αντίστοιχης βαρύτητας με τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ
«Είμαστε υπέρ του debate όλων των πολιτικών αρχηγών» δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6  η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη, αποκλείοντας επί της ουσίας το ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΝΔ, οι χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού είναι αντίστοιχης βαρύτητας με τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ, τις οποίες τελικά δεν τήρησε.
Τόνισε ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε το ότι ο πρωθυπουργός πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει εκλογές ενώ για τη δημόσια τηλεόραση ανέφερε ότι η ΝΔ δεν θα την κλείσει αλλά θα την αναβαθμίσει με σχέδιο αναδιοργάνωσης.
Σημείωσε ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία, εξέφρασε τη διαφωνία της με το νόμο Κατρούγκαλου και κατηγόρησε την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση και υποκρισία.
Φορολογία, λειτουργία του κράτους, αίσθημα ασφάλειας και κατάργηση ασύλου, είναι σύμφωνα με την κα. Ζαχαράκη οι πρώτες πρωτοβουλίας μιας κυβέρνησης ΝΔ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης