Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη 4ετία παρουσιάζει τη Δευτέρα 10/6 ο Τσίπρας

Το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη 4ετία παρουσιάζει τη Δευτέρα 10/6 ο Τσίπρας
Tη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στις 20:00  ο  Α. Τσίπρας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου,  θα παρουσιάσει αύριο, Δευτέρα 10/6, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.
Η παρουσίαση  του προγράμματος θα γίνει τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στις 20:00 στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Μια… γεύση για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».
Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι «πρώτιστο ζήτημα για τη μεταμνημονιακή περίοδο, είναι αυτό της παραγωγής νέου πλούτου, καθώς και η διασφάλιση της δίκαιης διανομής του.
Να φτάσουμε τις 500.000 νέες θέσεις εργασίας μέσα στην επόμενη τετραετία, να συνεχίσουμε τις επενδύσεις στις υποδομές, να στηρίξουμε την καινοτομία και τις νεοφυείς επιχειρήσεις, να εξασφαλίσουμε τη ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης με περιορισμό της έμμεσης και άμεσης φορολογίας, να στηρίξουμε τον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό και να βάλουμε τις βάσεις για τον οικολογικό μετασχηματισμό της οικονομίας, με βασικό άξονα πρώτιστα τον τομέα της ενέργειας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης