Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απειλές Rama στην αντιπολίτευση - Όποιος παρεμποδίσει τις εκλογές θα δει ότι δεν έχει δει στα χειρότερα όνειρα του

Απειλές Rama στην αντιπολίτευση - Όποιος παρεμποδίσει τις εκλογές θα δει ότι δεν έχει δει στα χειρότερα όνειρα του
Ο Πρόεδρος ήταν σαφής όταν είπε πως και τα δύο μέρη θα πρέπει να είναι σύμφωνα για τις εκλογές, εμείς δεν είμαστε και εδώ τελειώνει το θέμα
Σκληρές απειλές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Αλβανός Πρωθυπουργός Edi Rama για το ενδεχόμενο ακύρωσης των δημοτικών εκλογών στις 30 Ιούνιου όπως ζήτησε σε προεδρικό του μήνυμα ο πρόεδρος της χώρας Ilir Meta.
Σύμφωνα με το himara.gr, o Rama εξαπέλυσε απειλές κατά της αντιπολίτευσης που ζητά σύσσωμη την αναβολή των εκλογών λέγοντας ότι «όποιος θα παρεμποδίσει τις εκλογές, θα τον περιμένει αυτό που δεν το έχει δει ούτε στα χειρότερα όνειρα του».
«Το λέω άλλη μία φορά, οι εκλογές θα γίνουν.
Εάν κάποιος παρεμποδίσει τις εκλογές, τότε θα δει αυτό που ούτε στα χειρότερα όνειρα του δεν έχει δει» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Πρωθυπουργός Edi Rama σχολίασε και την δήλωση του Προέδρου της χώρας Ilir Meta, για την μετάθεση του Διατάγματος των εκλογών, εφόσον τα δύο μέρη συμφωνούν.
Ο Rama δήλωσε πως ο ίδιος δεν συμφωνεί, καθώς η έκδοση νέου Διατάγματος θα παραβίαζε το Σύνταγμα.
«Ο Πρόεδρος ήταν πολύ σαφής στις δημόσιες δηλώσεις του, όταν είπε πως και τα δύο μέρη θα πρέπει να είναι σύμφωνα. Εμείς δεν είμαστε σύμφωνοι και εδώ τελειώνει το θέμα. Πρέπει να είναι και τα δύο μέρη σύμφωνα.
Το μεγαλύτερο μέρος δεν είναι σύμφωνο. Η 30η Ιουνίου είναι η οριακή προθεσμία του Συντάγματος» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης