Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ κανένα ηθικό πλεονέκτημα

Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ κανένα ηθικό πλεονέκτημα
"Σήμερα επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κανένα ηθικό πλεονέκτημα", τόνισε ο Π. Χρηστίδης
«Η μισή συγνώμη της κ. Χριστοδουλόπουλου επιβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ κανένα ηθικό πλεονέκτημα», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σε συνέντευξή του στο OPEN.
Ο ίδιος, αφού υπενθύμισε πως ήταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που δημιούργησε το 2009 τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να «μπορούμε σήμερα να δούμε τι ακριβώς συνέβη με τους διορισμούς και τις μετατάξεις στη Βουλή και να το διορθώσουμε», ανέφερε πως «η ρήση της κ. Χριστοδουλόπουλου, ότι χρησιμοποίησε τα “μέσα” για να βολέψει δικούς της ανθρώπους, είναι ότι χειρότερο μπορεί να περάσει ως μήνυμα στους ανθρώπους που δουλεύουν με 2 και 3 ευρώ την ώρα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.
Σήμερα επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κανένα ηθικό πλεονέκτημα.
Αυτό αποδεικνύεται και από τη μισή συγγνώμη που ζήτησε η κ. Χριστοδουλοπούλου, συμπεριφέρθηκε λες και το πρόβλημα της χώρας είναι τα 150 μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ή οι 50 γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών του».
«Αυτό που απασχολεί εμάς», πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης, «είναι το μήνυμα της πολιτικής και των πολιτικών προς τους όλους τους πολίτες.
Το γεγονός ότι κάποιοι αντί να σκέφτονται τον κάθε άνθρωπο και τα δικαιώματα του σκέφτονται την πάρτη τους και το στενό οικογενειακό τους κύκλο».
Περαιτέρω, υπογράμμισε ότι «μόνο το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει μια ολοκληρωμένη προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης εδώ και πολλούς μήνες, με τεκμηριωμένες θέσεις για το κοινωνικό κράτος, την παιδεία, την υγεία και την οικονομία».
Ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι «χθες ανακοινώθηκε ότι κλείνει ακόμα μια επιχείρηση αφήνοντας δεκάδες εργαζόμενους στο δρόμο.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα τελευταία 4,5 χρόνια και οι Έλληνες τη βιώνουν στο πετσί τους» , προσθέτοντας πως «δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να αποδείξει την παραμονή των εκλογών ότι ξαφνικά θυμήθηκε τους πολίτες που έχει επιβαρύνει ούτε ότι θα τους ελαφρύνει».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης