Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κρεμαστινός σε Γεννηματά - Βενιζέλο: Σε προεκλογική περίοδο όλοι να κάνουν πίσω για το καλό του ΚΙΝΑΛ

Κρεμαστινός σε Γεννηματά - Βενιζέλο: Σε προεκλογική περίοδο όλοι να κάνουν πίσω για το καλό του ΚΙΝΑΛ
"Σε προεκλογική περίοδο ότι θα πρέπει όλοι, κατά το κοινώς λεγόμενο, να “ βάζουν νερό στο κρασί τους”", τονίζει ο Δ. Κρεμαστινός
Δημόσια έκκληση να κάνουν πίσω για το καλό του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) απευθύνει στην Φ. Γεννηματά και τον Ευ. Βενιζέλο ο βουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δ. Κρεμαστινός.
Όπως σημειώνει ο κ. Κρεμαστινός  σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής, «είναι αναμφισβήτητο σε προεκλογική περίοδο ότι θα πρέπει όλοι, κατά το κοινώς λεγόμενο, να “ βάζουν νερό στο κρασί τους” για το καλό του κόμματος».
Υπογραμμίζει  ότι «σε προεκλογική περίοδο δεν είναι δυνατόν να υπάρξει συζήτηση για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο όταν υπάρχει η οποιαδήποτε διαφωνία μεταξύ προβεβλημένων στελεχών».
Ακόμη, ο κ. Κρεμαστινός σχετικά με το αν υπάρχει περιθώριο μετεκλογικής συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της τελευταίας, αναφέρει ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν σεβαστές οι κόκκινες γραμμές του κόμματος και η συνεργασία αυτή να εγκριθεί από τη βάση του.
Τέλος, ο κ.Κρεμαστινός αποδίδει την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές μεταξύ άλλων στην « ασυνέπεια λόγων και πράξεων όσον αφορά τις προεκλογικές του υποσχέσεις και δεσμεύσεις, αλλά και την εικόνα που έδωσε στη Βουλή και εκτός Βουλής καθ’ όλη την τετραετία».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης