Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουσόπουλος (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συνειδητοποιήσει τους λόγους της ήττας του στις ευρωεκλογές

Ρουσόπουλος (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συνειδητοποιήσει τους λόγους της ήττας του στις ευρωεκλογές
Ακόμα και με αυτοδυναμία έχουμε πει ότι θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις στο Κοινοβούλιο, ιδίως σε μείζονα νομοσχέδια
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα του στις ευρωεκλογές» υποστηρίζει ο υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.
Σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ ο κ. Ρουσόπουλος σημειώνει ακόμα ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αποτύχει σχεδόν σε όλα τα επίπεδα άσκησης πολιτικής", ενώ "από την άλλη η ΝΔ παρουσίασε, όλα αυτά τα χρόνια, ένα συγκροτημένο και ρεαλιστικό σχέδιο για την δημιουργική ανασυγκρότηση της χώρας, υποδομώντας συγχρόνως τις κυβερνητικές παλινωδίες και αντιφάσεις».
Ερωτηθείς για το αν το τοπίο, όπως διαμορφώνεται, θα οδηγήσει σε αυτοδυναμία της ΝΔ, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος υπογραμμίζει «ο ελληνικός λαός ζητά πολιτική αλλαγή.
Ο στόχος μας είναι η αυτοδυναμία.  
Ακόμα, όμως, και με αυτοδυναμία έχουμε πει ότι θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις στο Κοινοβούλιο, ιδίως σε μείζονα νομοσχέδια».
Τέλος, αναφερόμενος στον Πρόεδρο Δημοκρατίας και ερωτηθείς εάν θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο θέμα των αλλαγών στη Δικαιοσύνη, ο κ. Ρουσόπουλος σημειώνει ότι ο ΠτΔ «άριστος γνώστης του Συντάγματος και θεματοφύλακας των θεσμών», γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το τι πρέπει να πράξει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης