Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οι ευχές του ΣΥΡΙΖΑ στους μαθητές που εξετάζονται στις Πανελλήνιες

Οι ευχές του ΣΥΡΙΖΑ στους μαθητές που εξετάζονται στις Πανελλήνιες
Ευχές ΣΥΡΙΖΑ στους μαθητές που εξετάζονται στις Πανελλήνιες
Δύναμη και καλή επιτυχία εύχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στις μαθήτριες και τους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις, ενώ σημειώνει πως η εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει νέους και σημαντικούς δρόμους για τη μόρφωση των νέων χωρίς φραγμούς.
«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτές οι εξετάσεις είναι μια δοκιμασία με μεγάλο ψυχολογικό και οικονομικό κόστος για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή δύναμη και να επιτύχουν τους στόχους τους, έχοντας συνείδηση πως εκτός από αυτή τη σημαντική μάχη θα έχουν και άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ως ΣΥΡΙΖΑ, εργαζόμαστε για ένα δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικά αναβαθμισμένο δημοκρατικό σχολείο για όλους και όλες χωρίς καμιά διάκριση, προσβλέποντας στη στήριξη του μορφωτικού και διαπαιδαγωγητικού του ρόλου και τη μείωση του εξεταστικού φόρτου των μαθητών/-τριών.
Η εκπαιδευτική πολιτική που εφαρμόζεται μετά την πολιτική αλλαγή του 2015 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έχει αναδείξει και στηρίξει αυτά τα χαρακτηριστικά και έχει ανοίξει νέους και σημαντικούς δρόμους για τη μόρφωση των νέων χωρίς φραγμούς», επισημαίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης