Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας για ήττα στις ευρωεκλογές: Ίσως θα έπρεπε να επιχειρήσουμε πιο τολμηρά - Υπήρξαν φαινόμενα εξουσιαστικών συμπεριφορών

Βίτσας για ήττα στις ευρωεκλογές: Ίσως θα έπρεπε να επιχειρήσουμε πιο τολμηρά - Υπήρξαν φαινόμενα εξουσιαστικών συμπεριφορών
Ο κ. Βίτσας μίλησε και για κάποια φαινόμενα εξουσιαστικών συμπεριφορών
Στη δυσαρέσκεια της μεσαίας τάξης αλλά και στο γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν κινήθηκε τολμηρά απέδωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολίτης, Δημήτρης Βίτσας, την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.
Ερωτηθείς για τα αίτια του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, ο υπουργός απέδωσε -μιλώντας στον Ρ/Σ news 24/7- την ήττα στη δυσαρέσκεια και την κόπωση του κόσμου και, κυρίως, της μεσαίας τάξης, καθώς, σύμφωνα με τον κ. Βίτσα, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος να αποτυπωθούν τα θετικά μέτρα στην καθημερινότητα των πολιτών.
Ένας ακόμη λόγος, όπως είπε ο υπουργός, είναι ότι η κυβέρνηση δεν ήταν πιο αποφασιστική σε ορισμένα θέματα.
«Ίσως θα έπρεπε να επιχειρήσουμε πιο τολμηρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο υπουργός, μίλησε και για κάποια φαινόμενα εξουσιαστικών συμπεριφορών που -κατά τον ίδιο- σε άλλες περιόδους δεν θα δινόταν μεγάλη σημασία, αλλά -όπως είπε- το μιντιακό κατεστημένο πόνταρε σε αυτά, τα έκανε κυρίαρχα και αποπροσανατόλισε τη συζήτηση, αφήνοντας κηλίδες στο κυβερνητικό έργο.
«Ο κόσμος θέλει τον αριστερό πολιτικό να λειτουργεί με άλλον τρόπο σε σχέση με τον δεξιό πολιτικό.
Θέλει να υπάρχει μία αθωότητα αλλά όχι αφέλεια, θέλει να είναι ένα με αυτόν και θέλει να ακούει τον κόσμο, να τον καταλαβαίνει», τόνισε ο κ. Βίτσας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης