Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Διαφωνίες στην ΚΟ αλλά πέρασε η εισήγηση Γεννηματά – Ζητούμενα η ενότητα και η ξεκάθαρη στρατηγική

ΚΙΝΑΛ: Διαφωνίες στην ΚΟ αλλά πέρασε η εισήγηση Γεννηματά – Ζητούμενα η ενότητα και η ξεκάθαρη στρατηγική
Εάν ήμουν ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα κατέβαινα με σταυρό, δεν θέλουμε να φύγει είπε η κα.Γεννηματά
Παρά τις διαφωνίες και τον έντονο προβληματισμό για την επόμενη ημέρα στη σκιά της ρήξης της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά την χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση της κας.Γεννηματά και πλέον το ζητούμενα ενόψει των εθνικών εκλογών είναι η ενότητα και μια ξεκάθαρη εκλογική στρατηγική.
«Μετά από την πολύωρη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά» ανακοίνωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα το ΚΙΝΑΛ.
Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επικράτησαν χαμηλοί τόνοι με τους βουλευτές και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ να τοποθετούνται για τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν να υπάρχει εσωστρέφεια στο ΚΙΝΑΛ ενόψει των εθνικών εκλογών, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος σε δηλώσεις του έχει ασκήσει δριμεία κριτική στην κα.Γεννηματά τη ρήξη με τον κ.Βενιζέλο, επανέλαβε πως ήταν λάθος η απόφαση καθώς ο κ.Βενιζέλος είναι κεφάλαιο ενώ ο Κ. Σκανδαλίδης υποστήριξε ότι δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο Βενιζέλος μας σέρνει στη ΝΔ και η Γεννηματά στο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η εσωστρέφεια πρέπει να τελειώσει … χθες» είπε ο κ.Σκανδαλίδης ενώ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε πως το ΚΙΝΑΛ πρέπει να έχει καθαρή απάντηση για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές καθώς «η πίεση θα γίνεται ολοένα και πιο ασφυκτική από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ».
«Όπως πήρες καθαρή απόφαση για Βενιζέλο πάρε και για τις συνεργασίες», είπε προς την κα. Γεννηματά, την ώρα που ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος απουσίαζε από τη συνεδρίαση, ασκούσε κριτική στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέροντας πως έγιναν λάθος χειρισμοί και ότι «αντί να συζητάμε το Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και το πώς η ΝΔ δεν θα το καρπωθεί μόνη της, συζητάμε τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ».
Σημειώνεται πως η συνεδρίαση διακόπηκε προκειμένου να μιλήσει στον τηλεοπτικό σταθμό Open η κα.Γεννηματά, η οποία σχετικά με την υπόθεση Βενιζέλου, είπε πως «είναι καθαρά πολιτικά τα κριτήρια της επιλογής και καθόλου προσωπικά».
«Εάν ήμουν στη θέση του κ. Βενιζέλου θα κατέβαινα με σταυρό.
Η επιλογή που έκανε ήταν δική του απόφαση.
Δεν θέλουμε να φύγει από το ΚΙΝΑΛ», υπογράμμισε η κα.Γεννηματά, αναφέροντας πως κανείς δεν μπορεί να μας προσάψει ότι επιθυμούμε την αυτοδυναμία της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης