Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δήμαρχος Λονδίνου: Ο Trump είναι το πιο αποκρουστικό παράδειγμα αυξανόμενης ακροδεξιάς απειλής

Δήμαρχος Λονδίνου: Ο Trump είναι το πιο αποκρουστικό παράδειγμα αυξανόμενης ακροδεξιάς απειλής
Το σχόλιο του Sadiq Khan για τον Donald Trump
Τη δική του απάντηση στον Αμερικανό πρόεδρο για το υβριστικό tweet κατά του δημάρχου του Λονδίνου, έδωσε εκπρόσωπος του Sadiq Khan.
«Πρόκειται για κάτι σοβαρότερο από τις παιδαριώδεις βρισιές από τις οποίες θα έπρεπε να απέχει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο Sadiq εκπροσωπεί τις προοδευτικές αξίες του Λονδίνου και η χώρα μας προειδοποιεί ότι ο Donald Trump είναι το πιο αποκρουστικό παράδειγμα της αυξανόμενης ανά τον κόσμο ακροδεξιάς απειλής, που θέτει σε κίνδυνο τις θεμελιώδεις αξίες οι οποίες έχουν ορίσει τις φιλελεύθερες δημοκρατίες μας για περισσότερο από 70 χρόνια», δήλωσε εκπρόσωπος του Sadiq Khan απαντώντας στο υβριστικό προς τον δήμαρχο του Λονδίνου tweet που έγραψε ο Donald Trump λίγη ώρα πριν προσγειωθεί στο Λονδίνο, χαρακτηρίζοντάς τον «loser».
Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών αρνήθηκε να καταδικάσει το σχόλιο του Αμερικανού προέδρου κατά του δημάρχου του Λονδίνου, επισημαίνεται.
Όταν ερωτήθηκε για το θέμα κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο Sky News, ο Jeremy Hunt απάντησε ότι και ο Sadiq Khan έκανε προσβλητικές αναφορές στον Αμερικανό πρόεδρο και ότι το θέμα ξεκίνησε επειδή ο δήμαρχος του Λονδίνου και άλλοι άνθρωποι του Εργατικού Κόμματος αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν την επίσκεψη, πράγμα που ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών θεωρεί «ανάρμοστο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης