Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πουλάκης (Γ.Γ. Υπ. Εσωτερικών): Ανοικτά 27.659 εκλογικά τμήματα – Δεν υπάρχει πρόβλημα

Πουλάκης (Γ.Γ. Υπ. Εσωτερικών): Ανοικτά 27.659 εκλογικά τμήματα – Δεν υπάρχει πρόβλημα
Είναι ανοιχτά 27.659 εκλογικά τήματα για τον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» και «όλα τα εκλογικά τμήματα είναι ανοικτά», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών,  Κώστας Πουλάκης, σχετικά με τη διεξαγωγή του β΄ γύρου εκλογών σήμερα σε 7 περιφέρειες και 229 δήμους.
Σύμφωνα με τον κ. Πουλάκη «είναι ανοικτά 27.659 εκλογικά τμήματα από τα 39.063 που ήταν την προηγούμενη Κυριακή.
 Έχουμε δηλαδή εκλογές στο 71% των εκλογικών τμημάτων όπου οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους είναι το 80%».
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
«Έχουμε επικοινωνήσει με όλες τις Περιφέρειες, όλα τα εκλογικά τμήματα είναι ανοικτά, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι στις θέσεις τους και ένας δικαστικός αντιπρόσωπος που αρρώστησε το πρωί αντικαταστάθηκε από τον αναπληρωτή του», τόνισε και πρόσθεσε ότι το «μοναδικό πρόβλημα που είχαμε χθες ήταν για τον ένα από τους δύο εκλογικούς αντιπροσώπους στο Καστελόριζο, όπου δεν έγινε η πτήση Ρόδο - Καστελόριζο για να τον πάει και στείλαμε έγγραφο στο ΓΕΕΘΑ και πέταξε super puma και από τις 8 το βράδυ ήταν στο Καστελόριζο».
Ο κ. Πουλάκης ανέφερε ακόμη ότι «η συλλογή των αποτελεσμάτων θα γίνει με τη λήξη της ψηφοφορίας» και «η διαδικασία θα είναι πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη Κυριακή, υπάρχουν μόνο δύο συνδυασμοί και χωρίς καταμέτρηση σταυρών».
«Υπολογίζουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε και τη ροή των αποτελεσμάτων αλλά θα έχουμε και τα εκλογικά αποτελέσματα τα τελικά», κατέληξε.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης