Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Στους 12 οι νεκροί του μακελειού στη Βιρτζίνια – Νεκρός και ο δράστης που ήταν εργαζόμενος του δήμου

ΗΠΑ: Στους 12 οι νεκροί του μακελειού στη Βιρτζίνια – Νεκρός και ο δράστης που ήταν εργαζόμενος του δήμου
Νεκρός και ο δράστης από τα πυρά των αστυνομικών
Στους 12 ανέρχονται οι νεκροί, ενώ εάν προστεθεί και ο δράστης που έπεσε από πυρά της αστυνομίας, τότε ο αριθμός των νεκρών φτάνει τους 13.
Παράλληλα, πολλοί είναι οι τραυματίες από το μακελειό στη Βιρτζίνια, όπου ο δράστης , που ήταν ένας δυσαρεστημένος δημόσιος υπάλληλος, άνοιξε αδιακρίτως πυρ κατά συναδέλφων του.
Ειδικότερα, ο δράστης μπήκε  στα γραφεία της δημόσιας υπηρεσίας που υπηρετούσε και  άρχισε να πυροβολεί όποιον έβρισκε μπροστά του, για να ακολουθήσει μάχη για πολλή ώρα με αστυνομικούς που κλήθηκαν να τον αντιμετωπίσουν  και τελικά τον πυροβόλησαν.
Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυρών και ουσιαστικά τον έσωσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε.
Ο ένοπλος δράστης είχε ένα 45άρι πιστόλι με σιγαστήρα, το οποίο γέμιζε συνεχώς, ενώ πήγαινε από τη μία αίθουσα του κτιρίου στην άλλη.
Ήταν επί σειρά ετών δημόσιος υπάλληλος και "δυσαρεστημένος", αλλά παραμένει άγνωστο τι μπορεί να τον ώθησε σε αυτή την πράξη, που ήταν και η πλέον πολύνεκρη σε χώρο εργασίας στις ΗΠΑ από τον Φεβρουάριο του 2019, όταν ένας εργάτης σε εργοστάσιο πυροβόλησε και σκότωσε πέντε συναδέλφους του στο Ιλινόις, μετά την αποχώρησή του από τη δουλειά του.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης