Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ευρεία κυβέρνηση 240 βουλευτών για να ωφεληθεί η ελληνική οικονομία και να έρθουν επενδυτές

Λεβέντης: Ευρεία κυβέρνηση 240 βουλευτών για να ωφεληθεί η ελληνική οικονομία και να έρθουν επενδυτές
Σκοντάψαμε στις ευρωεκλογές, δεν είμαστε Ποτάμι, έχουμε πορεία 40 ετών υποστήριξε ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι μόνο με μια ευρεία κυβέρνηση 240 βουλευτών μπορεί να ωφεληθεί η ελληνική οικονομία και να έρθουν επενδυτές διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Λεβέντης επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει μια ευρεία κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «η επιμονή Τσίπρα να κάνει κυβέρνηση με τον Καμμένο και η επιμονή Μητσοτάκη να κάνει κυβέρνηση με τη Γεννηματά, θα οδηγήσουν τη χώρα στην καταστροφή».
Ο κ.Λεβέντης κατηγόρησε τα ΜΜΕ για μειωμένη έως μηδενική προβολή του κόμματος του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αναφέροντας πως η Ένωση Κεντρώων σκόνταψε στις ευρωεκλογές, επισημαίνοντας με αφορμή και τις εξελίξεις στο Ποτάμι πως «δεν είμαστε Ποτάμι, έχουμε 40 ετών πορεία».
Όσον αφορά στα αίτια για το εκλογικό αποτέλεσμα, εκτίμησε ότι η προβολή του Ποταμιού ήταν «αναλογικά με τη δική μου ήταν 1 προς 100» και σημείωσε ότι «εφαρμόστηκε διαταγή ξένων υπηρεσιών επειδή δεν συναίνεσα με τη Συμφωνία των Πρεσπών».
Ερωτηθείς για τη δημόσια δήλωση του βουλευτή Γιάννη Σαρίδη ότι στις ευρωεκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Λεβέντης είπε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτή του «ήταν δύο χρόνια εκτός κόμματος» και σημείωσε κανένας από τους βουλευτές του δεν ήταν πολιτικοποιημένος, αλλά «ήρθαν επειδή είδαν ρεύμα».
Σχετικά με τα επόμενα βήματα της Ένωσης Κεντρώων για το άμεσο μέλλον και τις επερχόμενες εκλογές, ο κ.Λεβέντης είπε ότι, «η Ένωση Κεντρώων δε χρειάζεται να κάνει κάτι, αλλά να μάθει ο κόσμος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης