Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Στόχος της ΝΔ να γίνει αποδεκτό το πρόγραμμα της από τις ευρύτερες δυνατές κοινωνικές ομάδες

Μπακογιάννη: Στόχος της ΝΔ να γίνει αποδεκτό το πρόγραμμα της από τις ευρύτερες δυνατές κοινωνικές ομάδες
Όποιος υποτίμησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε λάθος, ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε την αλαζονεία του είπε η κα.Μπακογιάννη
Την θέση ότι στόχος της ΝΔ είναι η αποδοχή του προγράμματος της από τις ευρύτερες δυνατές κοινωνικές ομάδες διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Βασικός στόχος της ΝΔ είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα και η αποδοχή του προγράμματος από τις ευρύτερες δυνατές κοινωνικές ομάδες.
Θα ακολουθήσουμε την ίδια στρατηγική που ακολουθήσαμε μέχρι σήμερα, διότι έως τώρα φάνηκε πως όποιος υποτίμησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε λάθος, στηριζόμενοι σε ένα πρόγραμμα το οποίο έχει αποτιμηθεί και κοστολογηθεί.
Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη και όχι στασιμότητα.
Σήμερα έχουμε μια αναιμικότατη ανάπτυξη η οποία δεν μπορεί να δώσει νέες ούτε καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.
Η οικονομία πρέπει να πάρει μπροστά.
Το ότι βρισκόμαστε σήμερα μετά τέσσερα χρόνια στην ίδια κατάσταση στο Ελληνικό, και με τις μεγάλες επενδύσεις, δείχνει ακριβώς τη νοοτροπία την οποία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις ιδιωτικές επενδύσεις.
Εμάς η αρχή μας είναι εντελώς διαφορετική.
Είμαστε ένα φιλοεπενδυτικό κόμμα.
Πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία, πιστεύουμε ότι το κέρδος δεν είναι ποινικό αδίκημα.
Οι επενδύσεις θα δημιουργήσουν καλύτερες θέσεις εργασίας και θα μπορούν να γυρίσουν τα παιδιά που έχουν φύγει αναζητώντας μια καλύτερη τύχη.
Το στοίχημα θα παιχθεί στην ανάπτυξη.
Η Ελλάδα πρέπει να κερδίσει το στοίχημα της ανταγωνιστικότητας και η οικονομία της να σηκωθεί πραγματικά.
Ο στόχος μας είναι να έχουμε κοινωνική δικαιοσύνη ουσίας, γιατί στον ΕΝΦΙΑ για παράδειγμα, η πραγματικότητα είναι πως με την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ο ΕΝΦΙΑ αυξήθηκε στη Δραπετσώνα και μειώθηκε στο Ψυχικό και στην Κηφισιά»  υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, η οποία καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ αλαζονεία.
Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών η κα. Μπακογιάννη είπε πως «όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα δεν θα πάμε σε εκλογές», και τόνισε ότι «το δίλημμα είναι πρόοδος ή στασιμότητα».
«Το βράδυ των εκλογών θα δούμε ποιες πολιτικές συμμαχίες είναι δυνατές», είπε η κα.Μπακογιάννη, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο στόχος μας για τις εκλογές είναι οι μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες.
Χρειαζόμαστε, για την επόμενη μέρα, τη στήριξη αυτής της κοινωνίας για την εφαρμογή του προγράμματος» επεσήμανε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης