Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Προσωπική ήττα του κ. Τσίπρα το αποτέλεσμα των εκλογών

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Προσωπική ήττα του κ. Τσίπρα το αποτέλεσμα των εκλογών
«Προσωπική ήττα» του Αλέξη Τσίπρα χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστιδης 
«Προσωπική ήττα» του Αλέξη Τσίπρα χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Παύλος Χρηστιδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».
«Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων τριών τεσσάρων ημερών επιχειρούσαν να δείξουν ένα ντέρμπι.
Ξέρω ανθρώπους οι οποίοι είναι πολύ κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ η πολύ κοντά στη Νέα Δημοκρατία και καλλιεργούσαν την αίσθηση ότι η διαφορά είναι 2 - 3 μονάδες.
Θα θυμάστε ότι εγώ βγήκα τρεις μέρες πριν τις εκλογές και είπα ότι δεν υπάρχει ντέρμπι, το ματς έχει λήξει», δήλωσε ο κ. Χρηστίδης.
«Το γεγονός ότι έχουμε σήμερα την κυρία Κουντουρά να είναι δεύτερη Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει τον ιδεολογικό αχταρμά της κυβέρνησης.
Ο κύριος Τσίπρας ήταν αυτός ο οποίος είπε ότι ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα χάσω και ζητώ εντολή βάζοντας εκβιασμό στους συνταξιούχους ότι αν εγώ χάσω δεν θα πάρετε τα χρήματά σας, αν εγώ χάσω δεν θα έρθουν τα μέτρα.
Είναι και μία προσωπική ήττα του κυρίου Τσίπρα και αυτή την προσωπική ήττα θα την δει να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όλο το επόμενο διάστημα.
Από σήμερα απελευθερώνονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από αυτό τον ψεύτικο διπολισμό», συνέχισε ο εκπρόσωπος.
«Οι εθνικές εκλογές θα έχουν ένα διακύβευμα και αυτό θα είναι το ποιος θα εκφράσει αυθεντικά τον προοδευτικό χώρο», τόνισε ο κ Χρηστίδης, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «σε έναν μήνα από τώρα» το αποτέλεσμα του ΚΙΝΑΛ θα είναι πολύ μεγαλύτερο και το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ πιο κάτω.
«Όλα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο και η καθημερινότητα, ο κόσμος ξέρει ότι έχει μία πολύ δύσκολη πραγματικότητα και όσο και αν επιχείρησαν να βάλουν διλήμματα και διχασμούς, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν έπιασε.
Δεν ξεπουλιέται ο κόσμος, δεν τρώει κουτόχορτο να θεωρήσει κανένας ότι 20 μέρες πριν τις εκλογές βελτιώθηκε η οικονομία», πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης, ενώ εκτίμησε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε και η έλλειψη ασφάλειας που νιώθουν οι πολίτες, εξαιτίας και του νόμου Παρασκευοπούλου.
Ο ίδιος τόνισε ότι μέχρι προχθές, ο ΣΥΡΙΖΑ έβαζε το θέμα ότι κάποτε το ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνησε με τη Νέα Δημοκρατία.
«Αυτό το επιχείρημα δεν υφίσταται πια.
Θα ήθελα να μου απαντήσει η κα. Σβίγκου ή κα. Κουντουρά, θα ενταχθεί στο κόμμα της ευρωπαϊκής Αριστεράς;
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθει η ευρωπαϊκή αριστερά, η οποία κατέρρευσε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές, ποιους έχει βγάλει ο κ. Τσίπρας Ευρωβουλευτές», δήλωσε ο κ. Χρηστίδης.
«Εμείς θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανατρέψουμε αυτό το διπολισμό τον οποίο επιχειρεί να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Τσίπρας έστειλε τον κ. Μητσοτάκη στα όρια της αυτοδυναμίας με αυτό το αποτέλεσμα το οποίο σήμερα παίρνει.
«Εμείς θα είμαστε σε θέση να φτιάξουμε έναν πραγματικά προοδευτικό πόλο, με αρχές, ιδέες και αξίες.
Αυτό έχει τελειώσει, αυτοί που συγκυβερνούν τώρα με δεξιούς είναι η κα. Σβίγκου και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Εμείς λέμε ότι η προεκλογική περίοδος θα είναι ευκαιρία να αναδείξουμε πραγματικά προοδευτικές προτάσεις για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης