Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά - Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα

Χαρίτσης: Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά - Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα
«Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε θέση να οργανώσει αντίστοιχες απαιτητικές διαδικασίες στο μέλλον», ανέφερε ο Α. Χαρίτσης
«Φέραμε σε πέρας με άρτιο τρόπο την διαδικασία», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλ. Χαρίτσης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.
Σύμφωνα με τον υπουργό, οι πολίτες προσήλθαν στις κάλπες συμμετέχοντας «στην πιο σύνθετη και απαιτητική εκλογική διαδικασία που κλήθηκε να διοργανώσει το ελληνικό κράτος», αφού για πρώτη φορά οι Έλληνες πολίτες κλήθηκαν να ψηφίσουν σε τέσσερις κάλπες.
Ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι υπήρξε συνεργασία εδώ και αρκετούς μήνες του υπουργείου Εσωτερικών με τις δικαστικές αρχές, τους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας και το προσωπικό της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ τα προβλήματα που προέκυψαν ήταν σε μεμονωμένα εκλογικά τμήματα και αντιμετωπίστηκαν «χάρη στις σαφείς οδηγίες που δόθηκαν και κυρίως χάρη στην ωριμότητα και την κατανόηση που επέδειξαν οι πολίτες».
«Η άριστη ανταπόκριση όλων των στελεχών μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι σε θέση να οργανώσει αντίστοιχες απαιτητικές διαδικασίες στο μέλλον », κατέληξε ο κ. Χαρίτσης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης