Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλαμπουράρης: Δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές - Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους σημασία

Φλαμπουράρης: Δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές - Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους σημασία
"Παραμένουν δυο ισχυροί πόλοι στην πολιτική ζωή της χώρας", ανέφερε ο Α. Φλαμπουράρης
«Δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές», υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας, Α. Φλαμπουράρης, σημειώνοντας ότι οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους σημασία, «έχουν σοβαρή κρισιμότητα».
Ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι ακόμη και αν ο ΣΥΡΙΖΑ ηττηθεί και η διαφορά με τη ΝΔ είναι  6%-8%, δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές.
Υπογράμμισε ότι οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους σημασία και πως πρέπει να δούμε και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη, σημειώνοντας ότι η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ που λεγόταν αυτά τα 2,5 χρόνια από ΝΔ και ΜΜΕ δεν έχουν σχέση καμία με το σημερινό αποτέλεσμα που θα δούμε στο τέλος.
Μεταξύ άλλων, υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε να παραιτηθεί η ΝΔ σε ανάλογη διαφορά (3,8%) γιατί είχε ακόμη δύο χρόνια μπροστά της και γιατί, όπως ανέφερε,  «είχαν αρχίσει να υπογράφουν δεκάδες μνημονιακές δεσμεύσεις για τους εργαζομένους, την πλειοψηφία του λαού που θέλαμε να τις σταματήσουμε, γι' αυτό επιμέναμε σε εκλογές"».
Σύμφωνα με τον κ. Φλαμπουράρη, καλό είναι να περιμένουμε το τελικό το exit poll, και «ξέρουμε ότι έχουν τρομακτικές αλλαγές από τα αποτελέσματα που βγάζουν τα exit polls».
Κατά τον ίδιο, παραμένουν  2 ισχυροί πόλοι στην πολιτική ζωή της χώρας, αυτός της ΝΔ και αυτός του ΣΥΡΙΖΑ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης