Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ταχιάος (Θεσσαλονίκη): Σήμερα είναι η γιορτή του πολίτη - Πρέπει οι πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν

Ταχιάος (Θεσσαλονίκη): Σήμερα είναι η γιορτή του πολίτη - Πρέπει οι πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν
Ο κ. Ταχιάος ενημερώθηκε στο εκλογικό τμήμα ότι ήταν αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής ενώ δεν μπορούσαν να βρουν το όνομα του στους εκλογικούς καταλόγους 
Εκπλήξεις και απρόοπτα περίμεναν τον υποψήφιο της ΝΔ για το Δήμο της Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο καθώς προσήλθε στο 17ο Γυμνάσιο Λύκειο της Θεσσαλονίκης για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
Αρχικά ο κ. Ταχιάος ενημερώθηκε στο εκλογικό τμήμα ότι ήταν αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής ενώ δεν μπορούσαν να βρουν το όνομα του στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσει.
«Θα γυρίσω πολλά εκλογικά τμήματα σήμερα, οπότε δεν μπορούσα να μείνω», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του.
«Σήμερα είναι η γιορτή του πολίτη, δεν πρέπει να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη. Πρέπει να έρθουν να ψηφίσουν. Είναι μια ευκαιρία που δεν μπορούμε να αφήσουμε ανεκμετάλλευτη. Ψηφίζω σε μια γειτονιά με μεγάλα προβλήματα ασφάλειας. Καταγράφονται και πολλά άλλα προβλήματα που τα ζουν καθημερινά οι κάτοικοι. Είναι και ο άθλιος ΟΑΣΘ, η καθαριότητα. Όλα αυτά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι πολίτες την ώρα που θα ψηφίσουν. Πρέπει να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό, αλλά τη λογική, δίνοντας δυνατό ποσοστό στην παράταξη "Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα" τόνισε ο κ. Ταχιάος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης