Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Γιατί να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή

Μιχαλολιάκος: Γιατί να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Έρχονται εκλογές και θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες πολίτες επιβάλλεται να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή.
Πρώτα απ’ όλα γιατί η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι τα στελέχη της δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί και ότι όλα αυτά τα χρόνια, 7 ολόκληρα χρόνια, αγωνίστηκαν με σθένος, δύναμη, ενάντια σε διώξεις, αποκλεισμούς, φυλακίσεις και παραμείνανε σταθεροί στις Ιδέες τους.
Ήταν Μάιος του 2012, όταν η Χρυσή Αυγή έκανε την δυσάρεστη, για το σύστημα έκπληξη, να εισέλθει πανηγυρικά στη Βουλή με 7%.
Θυμάμαι πάρα πολύ χαρακτηριστικά ότι σε μία μικρή αίθουσα ξενοδοχείου πλησίον των γραφείων μας στην οδό Δηλιγιάννη είχα πει απευθυνόμενος προς τον κόσμο των τηλεοπτικών σταθμών πολυτελείας, το δημοσιογραφικό και οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο την φράση: «VENI, VIDI, VICI».
Τουτέστιν «Ήλθον, είδον, ενίκησον».
Για μία ακόμη φορά θα το πει και σε αυτές τις εκλογές η Χρυσή Αυγή.
 
Χρυσή Αυγή για να σώσουμε την Μακεδονία μας
 
Δεύτερος λόγος για τον οποίο πρέπει οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή, είναι ότι είναι το μόνο κόμμα που με απόλυτη συνέπεια και κατηγορηματικά τίθεται ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.
Αρχικά, με την δήλωση την δική μου όταν υπεγράφη η συμφωνία αυτή, προς τον ΟΗΕ και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς, ότι δεν θα την αναγνωρίσουμε ποτέ.
Ακολούθως, προβάλλοντας ένσταση αντισυνταγματικότητας και απαιτώντας ψηφοφορία από 180 βουλευτές στη Βουλή, μία πρόταση την οποία αρνήθηκε η Ν.Δ. και μάλιστα με έναν δεκάρικο λόγο του Δένδια, ο οποίος χειροκροτήθηκε ένθερμα από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης προτείναμε την παραίτηση των βουλευτών της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής ούτως ώστε μοιραία να προκηρυχθούν εκλογές και να μην προλάβουν να υπογράψουν την Συμφωνία των Πρεσπών.
Όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή, ψηφίζει για κανέναν συμβιβασμό στο θέμα της Μακεδονίας μας.
Όποιος ψηφίζει την Ν.Δ., ψηφίζει για την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Και μόνο το γεγονός ότι έχει υποψήφιο στο ευρωψηφοδέλτιο τον Καιρίδη ο οποίος είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και έχει πει κατά καιρούς ανθελληνικές απόψεις, πολύ προκλητικές για κάθε πατριώτη, νομίζω ότι λέει πολλά.
 
Ενάντια στην Ευρώπη των τοκογλύφων
 
Η Χρυσή Αυγή δεν στήριξε ποτέ κανένα Μνημόνιο, ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ.
Στάθηκε ενάντια στην πολιτική των Μνημονίων αντίθετα με κάποιους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς εθνικο-κακομοίρηδων, που παριστάνουν τους ακροδεξιούς και οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν πολιτική καριέρα υβρίζοντας την Χρυσή Αυγή.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει κανείς από αυτούς το 3%, άρα η ψήφος σε αυτούς τους σχηματισμούς δεν έχει κανέναν άλλον σκοπό παρά να κόψει από την Χρυσή Αυγή.
Η ψήφος στους επαγγελματίες «εθνικόφρονες» των μνημονίων είναι μια χαμένη ψήφος.
Η μόνη ψήφος απροσκύνητη και ασυμβίβαστη είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή.
Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές πρέπει να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή γιατί η Χρυσή Αυγή έχει πρόταση πολιτική για την Ευρώπη και ο λόγος της είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με τον επαναστατικό λόγο των εθνικιστών που πολεμούν το τέρας της Ευρώπης των Βρυξελλών, της Ευρώπης όπου η γερμανική ιθύνουσα τάξη καθορίζει την πολιτική της.
Εμείς αγωνιζόμαστε για μια νέα Ευρώπη των Πατρίδων.
Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μια πρόταση Τιμής και όσοι ψηφίσουν Χρυσή Αυγή θα έχουν να λένε στο μέλλον στα παιδιά τους ότι σε καιρούς δύσκολους, προσκυνημένους, όπου κυριαρχούσαν στην Πατρίδα οι γραικύλοι και οι ραγιάδες, αυτοί έμειναν όρθιοι και υπερήφανοι με την Χρυσή Αυγή.
 
Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη
 
Σε λίγες μέρες έχουμε Ευρωεκλογές: Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για μια Ελλάδα δυνατή και ελεύθερη μέσα σε μια έντιμη Ευρώπη.
Γιατί η Ευρώπη στην οποία ζούμε σήμερα δεν είναι έντιμη. Πιστεύουμε σε μια Ευρώπη η οποία δεν θα έχει σκοπό της να υποδουλώσει την Πατρίδα μας με δάνεια και με εξαρτήσεις, αλλά θα μας αφήσει ελεύθερους να κάνουμε μια δημιουργική εθνική πολιτική.
Ευρωεκλογές 2019, η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μια ψήφος η οποία προστίθεται στις ψήφους των Εθνικιστών από την Ισπανία, μέχρι την Ιταλία, την Γαλλία, την Ουγγαρία, την Αυστρία και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να αλλάξουμε την Ευρώπη.
Αυτή την Ευρώπη δεν την θέλουμε.
Αυτή η Ευρώπη κατέστρεψε την Πατρίδα μας.
Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για μια Ευρώπη φρούριο ενάντια στην παράνομη μετανάστευση που απειλεί την εθνική ταυτότητα των λαών μας.
Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για μια Εθνική οικονομική πολιτική, ενάντια στον προστατευτισμό των Βρυξελλών και της Ευρώπης, η οποία έχει καταστρέψει την εθνική μας οικονομία.
Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή γιατί θέλουμε μια Ελλάδα στην Ευρώπη όχι σαν μια χώρα μέσα σε όλες τις άλλες, αλλά με ισχυρή εθνική ταυτότητα.
Και ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή ακολουθώντας το δόγμα ότι είμαστε πρώτα Έλληνες και μετά Ευρωπαίοι.
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης