Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Singular Logic: Με πέντε τεχνολογικές καινοτομίες η μετάδοση των αποτελεσμάτων στις εκλογές της 26ης Μαΐου

Singular Logic: Με πέντε τεχνολογικές καινοτομίες η μετάδοση των αποτελεσμάτων στις εκλογές της 26ης Μαΐου
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο υπουργείο Εσωτερικών η γενική δοκιμή για τη λήψη και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 26ης Μαίου 
Με τεχνολογικές καινοτομίες θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία λήξης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων των εκλογών.
Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα στο υπουργείο Εσωτερικών η γενική δοκιμή για τη λήψη και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019.
Κατά τη διάρκεια της γενικής δοκιμής πραγματοποιήθηκε αποστολή εικονικών αποτελεσμάτων, συλλογή τους από τους υπαλλήλους του υπουργείου και καταχώρισή τους στα πληροφορικά συστήματα της SingularLogic.
Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μια σειρά καινοτομιών για τις εκλογές της Κυριακής:
• Στην επικαιροποίηση του κεντρικού συστήματος σύμφωνα με το νέο εκλογικό νόμο και τη νέα διοικητική διαίρεση.
• Στην υλοποίηση μιας νέας σύγχρονης Διαδικτυακής Πύλης, πλήρως ανασχεδιασμένης, με διευρυμένες πληροφορίες και ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
• Στο νέο Σύστημα Μετάδοσης των Αποτελεσμάτων (SRT) που περιλαμβάνει τη χρήση 12.000 tablets με εξειδικευμένη εφαρμογή και δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών εκλογών όχι μόνο των αποτελεσμάτων υπέρ των Συνδυασμών αλλά και υπέρ των Υποψηφίων.
• Στο Σύστημα on line καταχώρισης σταυρών Υποψηφίων των Ευρωεκλογών από τις Περιφερειακές Ενότητες, με στόχο την επιτάχυνση της ολοκλήρωσης της διαδικασίας σταυροδοσίας των υποψήφιων Ευρωβουλευτών.
• Στο Σύστημα Υποστήριξης των διαδικασιών των Πρωτοδικείων το οποίο σε αυτές τις εκλογές θα αποτελέσει βασικό εργαλείο για την υποστήριξη των εκλογικών διαδικασιών από το σύνολο των Πρωτοδικείων της χώρας.
Στο Υποσύστημα δημιουργίας προτύπων πρακτικών Νο 2 για χρήση από Δικαστικούς Αντιπροσώπους, με προ-συμπληρωμένους τους Συνδυασμούς και τους Υποψηφίους για κάθε εκλογική διαδικασία, προσφέροντάς τους με αυτόν τον τρόπο πολύτιμη βοήθεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης