Μπακογιάννης: Στηρίζοντας το νοσοκομείο «Ελπίς», στηρίζουμε τους δημότες

Μπακογιάννης: Στηρίζοντας το νοσοκομείο «Ελπίς», στηρίζουμε τους δημότες
Για υποχρέωση του Δήμου Αθηναίων να σταθεί δίπλα στο νοσοκομείο «Ελπίς», έκανε λόγο ο Κώστας Μπακογιάννης
Για υποχρέωση του Δήμου Αθηναίων να σταθεί δίπλα στο νοσοκομείο «Ελπίς», έκανε λόγο σήμερα (23/5/2019) ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.
«Η κοινωνική προσφορά σας είναι ανεκτίμητη.
Είναι σημαντικό για τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να έχουν αυτό το Νοσοκομείο», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς».
Ο Δήμος Αθηναίων, όπως επισήμανε, έχει το προνόμιο να είναι ο μόνος στην Ελλάδα με το μεγάλο πλεονέκτημα να διαθέτει μια δομή στον χώρο της Υγείας όπως το Νοσοκομείο «Ελπίς» το οποίο στέκεται δίπλα στους πολίτες 177 ολόκληρα χρόνια.
«Είναι ένα νοσοκομείο πρότυπο με σπουδαία ιστορία.
Και είναι υποχρέωση του Δήμου να σταθεί δίπλα στο “Ελπίς”.
Να το ανανεώσει λειτουργικά, να εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό του και να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των κτιριακών του εγκαταστάσεων.
Στηρίζοντας το “Ελπίς”, στηρίζουμε τους δημότες», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, δίνοντας συγχαρητήρια στο προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει.
Παράλληλα, ανέφερε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» προβλέπει μεταξύ άλλων την ένταξη του «Ελπίς» σε ένα ευρύτερο δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών και τη διασύνδεσή του με τα Δημοτικά Ιατρεία.
Στο Νοσοκομείο «Ελπίς» ο κ. Μπακογιάννης συναντήθηκε με τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS