Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η ΝΔ δεν τολμά να κάνει ανοικτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα – Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Παππάς: Η ΝΔ δεν τολμά να κάνει ανοικτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα – Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ
Σε αναζήτηση στρατηγικής η ΝΔ, πέφτει από το ένα λάθος στον άλλο υποστήριξε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι η ΝΔ δεν τολμά να κάνει ανοικτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές.
«Έχουμε μία ΝΔ η οποία είναι σε αναζήτηση στρατηγικής και βεβαίως πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τις δημόσιες τοποθετήσεις του, έχει κάνει απολύτως σαφές, ότι θέλει να καταργήσει την 13η σύνταξη και να μειώσει το αφορολόγητο.
Οι πολίτες διαψεύδονται παταγωδώς από αυτά που είχε υποσχεθεί η αξιωματική αντιπολίτευση.
Η ΝΔ δεν τολμά να κάνει ανοικτή συγκέντρωση, όπως θα κάνουμε εμείς αύριο στο Σύνταγμα.
Πήγε σε ένα περιφερειακό γήπεδο, το οποίο είναι 3.000 θέσεων, με τον κ. Πατούλη και έκανε τη συγκέντρωσή της.
Εμείς είχαμε περισσότερο κόσμο στο Αγρίνιο από ότι είχε η ΝΔ και αυτό νομίζω ότι είναι δηλωτικό της συσπείρωσης και του πολιτικού μομέντουμ που ο κάθε χώρος έχει» υποστήριξε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Παππάς.
«Τα πολύ κρίσιμα συμπεράσματα από τις ευρωεκλογές θα διαμορφώσουν και το έδαφος πάνω στο οποίο θα δοθεί η εκκίνηση για την πολιτική αναμέτρηση του φθινοπώρου, όταν θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος τις τοποθέτησε χρονικά τον Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη.
Αναφερόμενος στην πορεία της οικονομίας, ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι «έχει βρεθεί μία ισορροπία στην άσκηση οικονομικής πολιτικής, η οποία αυξάνει την απασχόληση, διευρύνει τη φορολογική βάση, (…) επειδή υπάρχουν περισσότερες δουλειές, περισσότερα έσοδα για το κράτος και είναι τακτοποιημένα τα πράγματα στο δημόσιο» ενώ απαντώντας στις αιτιάσεις περί παροχών, τόνισε ότι από τα στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού «έγινε καθαρό το τι μπορούμε να κάνουμε και πήραμε τις πολιτικές μας πρωτοβουλίες».
«Η ουσία είναι ότι όλη η οικονομία και όλες οι κοινωνικές τάξεις μπαίνουν πλέον στη σφαίρα της ανάκαμψης» υποστήριξε ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφερόμενος στη συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «ακόμα και οι δημοσκοπήσεις οι οποίες έχουν καταγράψει μία συστηματική αδυναμία να ανιχνεύσουν ένα κομμάτι του εκλογικού σώματος, που στο τέλος έρχεται στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ (…) αν τις δει κανείς στη δυναμική τους και το πώς εξελίσσονται, θα δει ότι μειώνουν τη διαφορά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης