Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Σε περίπτωση μικρής διαφοράς στις εκλογές, θα πράξουμε αναλόγως στη ΝΔ

Μεϊμαράκης: Σε περίπτωση μικρής διαφοράς στις εκλογές, θα πράξουμε αναλόγως στη ΝΔ
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αφήνει το ενδεχόμενο εσωκομματικών εξελίξεων στη ΝΔ σε περίπτωση που η διαφορά στις εκλογές είναι μικρή
Ανοιχτό αφήνει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης το ενδεχόμενο εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ σε περίπτωση που η διαφορά στις εκλογές είναι μικρή έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι μπροστά και αν αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε πως «θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα, σε περίπτωση μικρής διαφοράς και θα πράξουμε αναλόγως».
Τόνισε πάντως πως, «όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά, θα πυροδοτήσει μεγάλες πολιτικές αλλαγές. Αν οι πολίτες μιλήσουν και δώσουν μεγάλη διαφορά, τότε η κυβέρνηση δεν στέκει», υπογράμμισε.
Ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος είναι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, εκτίμησε -μιλώντας στον Ant1- ότι η ψήφος στις Ευρωεκλογές είναι συνδυασμός της εσωτερικής πολιτικής με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα και σημείωσε ότι «ψηφίζουμε για όλα μαζί, θα είναι ένα σύνθετο μήνυμα που θα δώσουν οι πολίτες, αφού η εσωτερική κατάσταση επηρεάζει την ψήφο για την Ευρωβουλή. Ψηφίζουμε όμως και για την Ευρώπη, που μπαίνει σε περίοδο ταραχής, με το Brexit, το μεταναστευτικό».
Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι, «οι χώρες του νότου πρέπει να πλησιάσουν τις ανεπτυγμένες, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης