Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Είναι ώρα πολιτικής αλλαγής – Με μεγάλη διαφορά η κυβέρνηση Τσίπρα δεν στέκει

Μεϊμαράκης: Είναι ώρα πολιτικής αλλαγής – Με μεγάλη διαφορά η κυβέρνηση Τσίπρα δεν στέκει
Έχει παγιωθεί η πρωτιά της ΝΔ, βρίσκομαι στο ευρωψηφοδέλτιο για να εκφράσουμε την αλλαγή είπε ο κ.Μεϊμαράκης
Είναι ώρα πολιτικής αλλαγής υποστήριξε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, ο οποίος  υποστήριξε πως εφόσον η διαφορά της ΝΔ είναι μεγάλη, η κυβέρνηση Τσίπρα δεν στέκει.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και κληθείς να σχολιάσει τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις που κάνουν λόγο για νίκη και για μεγάλη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, ο κ.Μεϊμαράκης είπε πως μάχεται πιστεύοντας ότι «είναι ώρα πολιτικής αλλαγή» και «την ώρα της μάχης δεν μπορείς να κάνει προβλέψεις».
«Όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά, αυτή θα πυροδοτήσει μεγάλες πολιτικές αλλαγές.
Αν οι πολίτες μιλήσουν και δώσουν μεγάλη διαφορά, τότε η κυβέρνηση δεν στέκει» είπε ο κ.Μεϊμαράκης, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ βρεθεί να είναι  μπροστά στα αποτελέσματα και αν αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε πως «θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα, σε περίπτωση μικρής διαφοράς και θα πράξουμε αναλόγως».
Ερωτηθείς για την πολιτική αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη, ο κ.Μεϊμαράκης είπε πως «έχει  παγιωθεί η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας, την οποία ενδιαφέρει ο ίδιος ο πολιτικός λόγος, για να πείσει τους αναποφάσιστους», εκτιμώντας πως «τον ΣΥΡΙΖΑ τον ενδιαφέρει να συσπειρώσει αυτούς που τον είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές».
Σε ερώτηση για τον επόμενο πρόεδρο της Κομισιόν, τη θέση του οποίου διεκδικεί ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Manfred Weber, ο κ.Μεϊμαράκης τόνισε ότι «ο Weber είναι απόφαση συνεδρίου».
«Η υποψηφιότητα του Weber έχει δύο θετικά, ότι θα συζητήσει τα πλεονάσματα και ότι συζητά για ευρωστρατό» είπε ο κ.Μεϊμαράκης, τονίζοντας σχετικά με τον ευρωστρατό ότι «πρέπει να γίνει και να προστατευτούν τα σύνορα της Ελλάδας, που είναι και σύνορα της Ευρώπης».
«Βρέθηκα μπροστά στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με σταυρό.
Η παρουσία ενός πρώην προέδρου κόμματος δείχνει τη σοβαρότητα του κόμματος στις ευρωεκλογές.
Βρίσκομαι στο ευρωψηφοδέλτιο για να εκφράσουμε την αλλαγή», είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σημειώνοντας πως έχει χτίσει «στέρεες βάσεις στις Βρυξέλλες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης