Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Οι ευρωεκλογές να γίνουν εκστρατεία για να διεξαχθεί δημοψήφισμα για τη Μακεδονία

Λεβέντης: Οι ευρωεκλογές να γίνουν εκστρατεία για να διεξαχθεί δημοψήφισμα για τη Μακεδονία
6 -7 γέροι διοικούν τον ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα συντρίμμια το ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ο κ.Λεβέντης
Να γίνουν οι ευρωεκλογές εκστρατεία για να διεξαχθεί δημοψήφισμα για τη Μακεδονία ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ως καλπονοθευτική.
«Πάνω από το 80% του λαού διαφωνεί με τη λύση που δόθηκε.
Ας κάνει δημοψήφισμα και θα του βγει κανά 80-85% και θα δει» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε πως αυτό που πρέπει να γίνει είναι «δημοψήφισμα και καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Ερωτηθείς για τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στην θαλαμηγό της οικογένειας Παναγοπούλου ο κ.Λεβέντης είπε ότι αν και δεν απαγορεύεται, «δεν είναι δείγμα προτύπου», τονίζοντας ότι «επειδή συνδυάστηκε με την τοποθέτηση της κας. Παναγοπούλου σε κάποια θέση, υπήρξε κάποιου είδους συναλλαγή».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπερασπίστηκε την απλή αναλογική λέγοντας ότι είναι «δεξιάς λογικής» όσοι αντιδρούν προσθέτοντας ότι «ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα έπρεπε να έχουν 103 βουλευτές γιατί εκμεταλλεύτηκαν τον εκλογικό νόμο και "έκλεψαν" 50 έδρες».
«Εγώ αυτή την κυβέρνηση τη θεωρώ καλπονοθευτική» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος αναφερόμενος σε όσους έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων είπε ότι «είναι προδότες και θα τους τιμωρήσει ο λαός το βράδυ των εθνικών εκλογών».
Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «δεν είναι αυτόβουλος» ενώ πρόσθεσε ότι έχει γύρω του... 6-7 γέροι είναι που διοικούν τον ΣΥΡΙΖΑ» ενώ επίθεση εξαπέλυσε και στο Κίνημα Αλλαγής κάνοντας λόγο για «κόμμα συντρίμμια».
Ο κ. Λεβέντης προέβλεψε ότι τα αποτελέσματα στις περιφερειακές εκλογές «θα είναι όλα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης