Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ για Μαξίμου: Πιάστηκαν στη φάκα - Το πρόγραμμα μας για την Υγεία δεν έχει σχέση με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για Μαξίμου: Πιάστηκαν στη φάκα - Το πρόγραμμα μας για την Υγεία δεν έχει σχέση με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ
Νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου υποστήριζε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να καταργήσει τη δημόσια Υγεία»
Σαφείς αιχμές κατά της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, αφήνει η ΝΔ με ανακοίνωση της που απαντά στους ισχυρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δημόσια Υγεία.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στόχος της ΝΔ είναι να πάψουν οι υπόγειες διαδρομές ανάμεσα στα δημόσια νοσοκομεία και κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα όπου παραπέμπονται οι ασθενείς.
«Για περισσότερες πληροφορίες παραπέμπουμε το Μαξίμου στην κ. Όλγα Γεροβασίλη.
Θα τους εξηγήσει εκείνη πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τη ΝΔ, το Μέγαρο Μαξίμου πιάστηκε στη φάκα καθώς «το δικό μας πρόγραμμα για τη Δημόσια Υγεία που αξίζει στους Έλληνες δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Πολακικού ΣΥΡΙΖΑ.
Στηρίζει αναφανδόν την θεσμοθετημένη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Και το κάνει για να αναβαθμισθούν επιτέλους τα δημόσια νοσοκομεία και οι Έλληνες να απολαμβάνουν καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες Υγείας, με κανόνες, διαφάνεια, χωρίς απευθείας αναθέσεις και κυρίως χωρίς κόστος για τους πολίτες».

Νωρίτερα το bankingnews.gr μετέδιδε:

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης ομολόγησε πως θέλει την κατάργηση της δημόσιας Υγείας

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ομολόγησε ότι θέλει να καταργήσει τη δημόσια Υγεία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στην οποία εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
«Μετά την πρόταση για περικοπή του δώρου Χριστουγέννων,
Μετά το επταήμερο εργασίας και τον εργασιακό Μεσαίωνα,         
 Μετά το μπάχαλο στη ΝΔ για το εάν εγγυάται ή όχι τη μόνιμη 13η σύνταξη που φέρνει η κυβέρνηση για 2,5 εκατ.  συνταξιούχους, θεωρήσαμε ότι η ΝΔ το τερμάτισε.
Πέσαμε όμως έξω», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
«Ο κ. Μητσοτάκης, ξεπερνώντας για ακόμη μία φορά τον εαυτό του ομολόγησε χωρίς περιστροφές πως θέλει την κατάργηση της δημόσιας Υγείας.
Δεν δεσμεύθηκε απλώς για την παραχώρηση δημόσιων νοσοκομείων σε ιδιωτικές εταιρίες!
Έφτασε στο σημείο να πει πως οι δημόσιοι υπάλληλοι θα εργάζονται για υπηρεσίες που θα παρέχονται από ιδιωτικές εταιρίες, προκειμένου να μην έχουν κόστος.
Δεν γνωρίζουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε κρίση ειλικρίνειας, σε νεοφιλελεύθερο αμόκ ή σε εντεταλμένη υπηρεσία συμφερόντων.
Μάλλον είναι και τα τρία μαζί», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης