Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης για εξαγγελίες Τσίπρα: Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο

Χρηστίδης για εξαγγελίες Τσίπρα: Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σχολίασε τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από το Ζάππειο

Κριτική τόσο στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα όσο και στη ΝΔ άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.
«Καταλαβαίνουμε ότι και το κάθε ευρώ μετράει και πρέπει να στηρίξει τον μη προνομιούχο Έλληνα.
Δεν είναι όμως αυτή η πολιτική επιλογή την οποία έχει ανάγκη ο τόπος και οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο.
Εάν οι δημοσκοπήσεις συνεχίσουν να είναι όπως είναι τώρα ο κ. Τσίπρας είναι ικανός να δώσει το Δεκαπενταύγουστο επίδομα Χριστουγέννων» δήλωσε στα Παραπολιτικά FM, αναφερόμενος στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα.
Όπως επεσήμανε, «ο κ. Τσίπρας μιλάει για περιόδους που δεν θα είναι πρωθυπουργός της χώρας όπως είναι το 2020 και το 2021 και ξέρει ότι το επίδομα θα εξαϋλωθεί εξαιτίας της μείωσης του αφορολόγητου που έχει ο ίδιος ψηφίσει.
Έχει φτάσει στο σημείο να λέει μέχρι και για τον Χριστό, είναι απελπισμένος, σε αγωνία και είναι ο βασικός υπηρέτης των ελίτ σήμερα στη χώρα».
Όσον αφορά τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τα εργασιακά, ο κ. Χρηστίδης υποστήριξε ότι η ΝΔ «φαίνεται να πιστεύει στην ασύδοτη λειτουργία της αγοράς όπως την έχει αφήσει να λειτουργεί και η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα».

Οι ευρωεκλογές

Σχετικά με τις ευρωοεκλογές, ο κ. Χρηστίδης υποστήριξε ότι προφανώς «θα υπάρχει ζήτημα λαϊκής νομιμοποίησης» σε περίπτως ήττας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Τσίπρας σήμερα έχει ακόμα χαμηλότερο ποσοστό αποδοχής και είναι προφανές ότι θα έπρεπε να έχουμε πάει σε εκλογές χθες.
Αυτή  η κυβέρνηση δεν εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα και δεν εξυπηρετεί και τα εθνικά συμφέροντα.
Την ίδια στιγμή που η Τουρκία έχει προχωρήσει σε μία πρωτοφανή επιθετικότητα απέναντι στη χώρα μας ο κ. Τσίπρας ακόμα δεν μας έχει ενημερώσει τι συζήτησαν επί 3 ώρες και ταυτόχρονα είναι αυτός που διαχειρίζεται το μεταναστευτικό και το προσφυγικό με ιδιαιτέρως προβληματικό τρόπο.
Στον Έβρο για παράδειγμα γίνονται βίαιες επαναπροωθήσεις οι οποίες πρέπει να ελεγχθούν» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης