Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μιχαλολιάκος: Ψύχωση στην Νέα Δημοκρατία για τη Χρυσή Αυγή

Μιχαλολιάκος: Ψύχωση στην  Νέα Δημοκρατία για τη Χρυσή Αυγή
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής
«Το πρόβλημά τους είναι σοβαρό και πρέπει να το κοιτάξουν… Για τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά να μιλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταλήγει πάντοτε!
Δεν έχει να πει λέξη για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για το Ποτάμι, για το ΠΑΣΟΚ με τον οποίον διεκδικούν ψήφους από τον ίδιο πολιτικό χώρο, ούτε βεβαίως και για το ΚΚΕ, για το οποίο δεν έχει πει ποτέ μισή λέξη κανένας από την Νέα Δημοκρατία και το μόνο τους πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Γιατί άραγε;
Μήπως ξέρουν κάτι που το κρύβουν οι δημοσκόποι και οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι φυλλάδες των εργολάβων της δημόσιας ζωής;
Έτσι λοιπόν, ξανακτύπησε πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον Παπαδάκη: «Μεγαλύτερος χορηγός της Ακροδεξιάς είναι ο κ. Τσίπρας... Είναι ο κ. Τσίπρας που 4 χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για να ολοκληρωθεί η Δίκη της Χρυσής Αυγής”.
Σοβαρώς κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη;
Η δίκη της Χρυσής Αυγής αργεί να ολοκληρωθεί;
Για την δίκη της Siemens δεν έχετε ακούσει τίποτε; Φυσικά και δεν θέλετε να ακούσετε, γιατί τότε θα θυμηθεί ο Ελληνικός Λαός πολλά, τα οποία σας αφορούν...
Όπως και το πως έφυγε από την χώρα ο πολύς Χριστοφοράκος!
Για την Ιστορία, λοιπόν, ο Θεόδωρος Τσουκάτος παραδέχτηκε τον Ιούνιο του 2008 ότι το 1999 έλαβε ένα εκατομμύριο μάρκα.
Υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά σταδιακά μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Από το 1999 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 20 χρόνια και απόφαση δικαστική δεν έχει βγει!
Για αυτή την καθυστέρηση δεν ξέρετε τίποτε;
Και δεν είναι η μόνη δίκη που “καθυστερεί”, αλλά όλα αυτά θα τα ακούσετε στην Βουλή.
Είπε ακόμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι χορηγός της Χρυσής Αυγής είναι ο Τσίπρας.
Λάθος!
Είστε εσείς κύριε Μητσοτάκη με τα ανοίγματά σας σε κάθε φιλελεύθερο εθνομηδενιστή, σε κάθε αρνητή του Έθνους των Ελλήνων, όπως ο Καιρίδης, με τον οποίο πάτε στις Ευρωεκλογές και ο οποίος αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων.
Αλήθεια, θα τον στείλετε εκπρόσωπο στις τελετές μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων την 19η Μαΐου εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας;
Εσείς με την πολιτική σας είστε ο μέγας χορηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με την οποία οδηγείτε όλο και περισσότερο πατριώτες στις γραμμές του εθνικιστικού Κινήματος!
Είπε ακόμη ένα άλλο μεγάλο ψέμα και είπε ψέματα συνειδητά, είναι ψεύτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θυμίζω ότι με την Ακροδεξιά, με την Χρυσή Αυγή πήγε να περάσει τον εκλογικό νόμο...”. Ιούλιος του 2016 και οι εφημερίδες γράφουν για το θέμα: «Αποχώρησε από την ψηφοφορία για την απλή αναλογική η Χρυσή Αυγή, με τον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο, να τονίζει ότι το κόμμα του δεν συμμετέχει σε ανατολίτικο παζάρι και ότι δεν είναι ουρά κανενός».
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ υποστηρίζοντας ότι έχουν την ίδια εθνοκτόντο πολιτική.
Μίλησε επίσης για «εκτεταμένη εκστρατεία λάσπης και παραπληροφόρησης» που δέχεται το κόμμα του, με ισχυρισμούς, όπως είπε, ότι «η Χρυσή Αυγή έχει κάνει συμφωνία κάτω από το τραπέζι με αντάλλαγμα την δίκη της».
Στην ίδια συνεδρίαση της Βουλής είχα πει χαρακτηριστικά: «Δέκα μέρες λάσπης, παραπληροφόρησης και ατέλειωτα ανατολίτικα παζάρια στα οποία δεν συμμετέχει η Χρυσή Αυγή», τόνισε και πρόσθεσε: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν την ίδια πολιτική.
Αν ψήφιζε η Χρυσή Αυγή θα λέγατε είμαστε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν ψηφίζαμε θα λέγατε είμαστε ουρά της ΝΔ.
Η Χρυσή Αυγή δεν γίνεται ουρά κανενός.
Ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε να επιλέξουμε τίποτα, γιατί ακολουθείτε την ίδια πολιτική των εθνοκτόνων μνημονίων».
Αυτά σαν απόδειξη της βρώμικης πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα και πάντοτε ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης