Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gefira: Ο George Soros και η επιχείρηση «παράνομη μετανάστευση» - Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο

Gefira: Ο George Soros και η επιχείρηση «παράνομη μετανάστευση» - Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο
Ο ρόλος των ΜΚΟ στο φαινόμενο της μαζικής μετανάστευσης και ο Soros βασική πηγή χρηματοδότησης
Για ένα μυστικό σχέδιο, το οποίο έχει πολλές προεκτάσεις, μοχλό τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) και ιθύνοντα νου, τον γνωστό δισεκατομμυριούχο George Soros, κάνει λόγο η Gefira επικαλούμενη τις γνώσεις και τις μαρτυρίες της ανεξάρτητης ερευνήτριας και δημοσιογράφου Francesca Totolo.
Σύμφωνα με την ίδια, οι ΜΚΟ σε απόλυτη συνεργασία με πολιτικούς σε εθνικό επίπεδο και μέσα ενημέρωσης, εργάζονται σε ένα σχέδιο αντικατάστασης του αρχικού ευρωπαϊκού πληθυσμού, μέσω της μετανάστευσης. 
Όπως αναφέρει, το δουλεμπόριο βρέθηκε σε έξαρση στα τέλη του 2016 με αρχές του 2017 και οι ΜΚΟ διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο μαζί με ΜΜΕ, που προώθησαν το εν λόγω σχέδιο. 
Το κοινό στοιχείο ΜΚΟ, όπως η Avaaz, η Oxfam, η Διεθνής Αμνηστία, η Human Rights Watch είναι η πηγή των οικονομικών τους, που δεν είναι άλλη από τον George Soros.

Το ιταλικό παράδειγμα

Φέρνοντας ως παράδειγμα την Ιταλία, επισημαίνει ότι, ο ρόλος τους ήταν και εξακολουθεί να είναι, η πρόκληση στους Ιταλούς πολίτες αισθημάτων ενοχής, εάν δεν αποδέχονται τους μετανάστες: νόμιμους ή παράνομους, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους.
Αυτές οι ΜΚΟ μετέφεραν στην Ιταλία άμεσα ή έμμεσα περί τους 700.000 ανθρώπους τα τελευταία χρόνια, σε μία επιχείρηση που ήταν προγραμματισμένη εξαρχής.
Υποστηρίζει δε ότι, το 2008 πολύ πριν την έξαρση του φαινομένου  ιδρύθηκε στην Ιταλία η ΜΚΟ  «Carta di Roma» που μπορεί να θεωρηθεί ως η πρώτη οργάνωση που χρηματοδοτήθηκε άμεσα από το Soros.
Πρόκειται για μία «ένωση δημοσιογράφων», που έχει σκοπό να «μεταφέρει σωστές πληροφορίες για τους μετανάστες, τους πρόσφυγες, τους αιτούντες άσυλο στην Ιταλία».
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, είναι απορίας άξιον, πως ο Soros γνώριζε ήδη από το 2008 τι θα συνέβαινε τρία χρόνια αργότερα στη Λιβύη και άνοιξε έτσι το δρόμο για τις μελλοντικές παρεμφερείς επιχειρήσεις.
Επιπλέον γίνεται λόγος για την οργάνωση ASGI (Associazione Studi Giuridici sull'Immigrazione), την οποία η Totolo χαρακτηρίζει νομικό βραχίονα για θέματα μεταναστών του Soros στην Ιταλία.  
Εργάζεται, αναφέρει, όχι μόνο για να προωθήσει μια νέα νομοθεσία υπέρ των μεταναστών αλλά για και να αντιδράσει αποτελεσματικά - με νόμιμα μέσα - σε κάθε μέτρο επιβολής του νόμου από την ιταλική κυβέρνηση.
Μάλιστα κατάφερε να ενσωματώσει στο νόμο το δικαίωμα κάθε νεογέννητου, ανεξάρτητα από το νομικό καθεστώς, να λαμβάνει ένα επίδομα 800 ευρώ από την ιταλική υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας INPS.
Επιπροσθέτως η Totolo σημειώνει ότι, η «Carta di Roma»  συνιστά να αφαιρεθεί οποιαδήποτε ενδεχόμενη αναφορά στην εθνοτική καταγωγή ενός εγκληματία από ένα δημοσιευμένο άρθρο.
Ένας δημοσιογράφος, θα μπορούσε  να αντιμετωπίσει ακόμη και ποινικές ευθύνες για τη χρήση λέξεων όπως «λαθραίος» ή «τσιγγάνος» και τη μη συμμόρφωσή του στην  «πολιτικά ορθή γλώσσα».
Επίσης κατόρθωσε σε αρκετές δίκες να παρεμποδίσει την απέλαση καταδικασθέντων για εγκλήματα στις χώρες καταγωγής τους.
Συνεχίζοντας επισημαίνει, πως οι ιταλικές ΜΚΟ, όπως η ASGI, αποτελούν μέρος ενός διεθνούς δικτύου Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων το ENAR που αντιπροσωπεύει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά του Ρατσισμού.
Πρόκειται για ένα δίκτυο που λαμβάνει κεφάλαια όχι μόνο από την «Ανοικτή Κοινωνία, Open Society» του Soros αλλά και από την ΕΕ και από μια αμερικανική ΜΚΟ, το NDI (Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο), που χρηματοδοτείται άμεσα από την αμερικανική κυβέρνηση μέσω του διαβόητου και πανταχού παρόντος οργανισμού USAID.
 
«Δεξί χέρι του Soros η Emma Bonino»

Στο σχέδιο αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα, συμμετέχουν και πολιτικοί ενώ στην Ιταλία, σύμφωνα με την Totolo, ξεχωρίζει η πρώην επίτροπος της ΕΕ, Emma Bonino, «δεξί χέρι του Soros στην Ιταλία».
Έχει ιδρύσει την οργάνωση  «Più Europa» (περισσότερη Ευρώπη), έναν φορέα που λαμβάνει άμεση χρηματοδότηση από το Open Society.
Αναφορά κάνει η Totolo και στον πρώην πρωθυπουργό Matteo Renzi και σε μυστική συμφωνία, που υπέγραψε με Ιρλανδία και Μάλτα, για κοινές επιχειρήσεις και μεταφορά μεταναστών στα λιμάνια της τελευταίας αλλά και στον πρώην πρόεδρο της Κομισιόν Romano Prondi και την οικονομική του ενίσχυση από τον Soros.   
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός νέου μεταναστευτικού κύματος στην Ευρώπη, μέσω ιταλικών ακτών, από τη Λιβύη η Gefira, επικαλούμενη τις εκτιμήσεις της Totolo, υποστηρίζει πως η  κατάσταση μοιάζει δραματικά με το 2011.
Η ιταλική κυβέρνηση είναι διχασμένη ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν χώρες, όπως η Γαλλία που λειτουργεί με ελιγμούς ενάντια στα συμφέροντα της Ρώμης. 
Η Γαλλία ανέτρεψε αποτελεσματικά τον Qaddafi σε κοινή επιχείρηση με τις ΗΠΑ το 2011, γεγονός που οδήγησε στην πλήρη αποσταθεροποίηση της χώρας και στη συνακόλουθη μαζική μετανάστευση.
Μπορεί να συμβεί ξανά αυτό, εάν η Λιβύη βρεθεί σε εμφύλιο πόλεμο πλήρους κλίμακας.
Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι 800.000 άνθρωποι είναι έτοιμοι να κινηθούν προς την Ευρώπη.
Και τέλος οι ίδιες ΜΚΟ πιέζουν για το άνοιγμα «ανθρωπιστικών διαδρόμων» στην Ευρώπη και αντιμετωπίζουν τους μετανάστες ως «πρόσφυγες».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης