Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Οι εκλογές θα είναι η τελευταία ζαριά του Τσίπρα - Η ΝΔ θα έχει άνετη νίκη και στις τρεις κάλπες

Χατζηδάκης (ΝΔ): Οι εκλογές θα είναι η τελευταία ζαριά του Τσίπρα - Η ΝΔ θα έχει άνετη νίκη και στις τρεις κάλπες
Ο Τσίπρας πήρε πίσω ελάχιστα από τα δεκάδες φορολογικά μέτρα που έχει επιβάλει από το 2015 και μετά
Ως την «τελευταία ζαριά του κ. Τσίπρα», εν όψει των προσεχών εκλογών, χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του ενώ εκτιμά ότι η ΝΔ θα κερδίσει άνετα και τις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.
Ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, υποστήριξε ότι «ο κ. Τσίπρας πήρε πίσω ελάχιστα από τα δεκάδες φορολογικά μέτρα που έχει επιβάλει από το 2015 και μετά», ενώ ερωτηθείς αν η ΝΔ προτίθεται να ψηφίσει κάποια από τα μέτρα σημείωσε ότι «σε οτιδήποτε κινείται προς την κατεύθυνση της επούλωσης έστω ορισμένων πληγών, λέμε ναι».
Κληθείς να σχολιάσει αν η ανακοίνωση των οικονομικών μέτρων επισκίασε την πρόταση μομφής της ΝΔ ο Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε ότι «στις δημοσκοπήσεις αυτό δεν είχε καμία επίδραση», ενώ εστιάζοντας στην πρόταση μομφής τόνισε ότι «θα ήταν ατόπημα για τη ΝΔ να μην έθιγε το ηθικό ζήτημα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του κ. Πολάκη».
Σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το κατά πόσο αυτό θα δώσει καθαρό στίγμα για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημειώνει:
«Θεωρώ ότι η ΝΔ θα έχει μια άνετη νίκη και στις τρεις κάλπες που θα στηθούν.
Ο κ. Τσίπρας είπε στη Βουλή ότι οι εκλογές θα είναι γι' αυτόν ψήφος εμπιστοσύνης από τους Έλληνες πολίτες. Επομένως, οφείλει την επόμενη μέρα των εκλογών αν το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται, είναι αρνητικό για εκείνον να οδηγήσει τη χώρα αμέσως σε εκλογές».
Τέλος, ερωτηθείς εάν εκτιμά ότι η προεκλογική εκστρατεία μέχρι και τις εθνικές εκλογές πρέπει να κινηθεί στη σφαίρα του «σκληρού ροκ», o κ. Χατζηδάκης απαντά:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συνηθίσει στο ρόλο του δημόσιου κατήγορου εδώ και πολλά χρόνια. Στην πολιτική, όμως, πρέπει να μάθεις και να δίνεις απαντήσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης