Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σγουρός: Στη Δυτική Αθήνα χτυπά η καρδιά της Αττικής - Βολές κατά Δούρου και Πατούλη

Σγουρός: Στη Δυτική Αθήνα χτυπά η καρδιά της Αττικής - Βολές κατά Δούρου και Πατούλη
Ο Γ. Σγουρός άσκησε σκληρή κριτική στη Ρ. Δούρου η οποία δύο βδομάδες πριν την κάλπη δεν έχει παρουσιάσει το πρόγραμμά της
«Στη Δυτική Αθήνα χτυπά η καρδιά της Αττικής», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Σγουρός, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στη  Ρ. Δούρου , αλλά και στον Γ. Πατούλη.
Στη διάρκεια συγκέντρωση που πραγματοποίησε χθες στο Δημαρχιακό μέγαρο Περιστερίου η παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων του Δυτικού Τομέα, ο Γ. Σγουρός παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το πρόγραμμά του για την «Αττική του 2020-2030» ώστε η Αττική να επανέλθει στις ράγες της Ανάπτυξης.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στους 6 Άξονες και στις 21 Προτεραιότητες που αποτελούν τη βάση του σχεδιασμού του για το μέλλον, μία ολιστική προσέγγιση που βάζει τέλος στον ερασιτεχνισμό και στην ευνοιοκρατία.
Στην ομιλία του ο Γ. Σγουρός παρέθεσε τα έργα που έκανε σε συνεργασία με τους  δήμους στη Δυτική Αθήνα την περίοδο 2011-2014 (5 παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, συντηρήσεις σχολείων, αναπλάσεις παιδικών χαρών, γυμναστήριο και κολυμβητήριο στο Περιστέρι, ανάπλαση άλσους Περιστερίου, πολυδύναμο κέντρο στο Ίλιον, έργα οδοποιίας κλπ), τονίζοντας ότι αποτελούν εχέγγυο αποτελεσματικότητας.  
Ζήτησε από τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στους κομματικούς υποψηφίους που βλέπουν τη θητεία ως βάρδια και την αυτοδιοίκηση ως αγγαρεία.
Ακόμη, ο κ. Σγουρός άσκησε σκληρή κριτική στη Ρ. Δούρου η οποία δύο βδομάδες πριν την κάλπη δεν έχει παρουσιάσει το πρόγραμμά της.
 «Χωρίς σοβαρό πρόγραμμα ήρθε, χωρίς πρόγραμμα φεύγει», όπως ο ίδιος σημείωσε.
Από τα βέλη του κ. Σγουρού δεν ξέφυγε ούτε ο κ. Πατούλης για τον οποίο τόνισε ότι πραγματοποιεί μία επιδεικτική προεκλογική καμπάνια, που στηρίζεται περισσότερο στο «φαίνεσθαι» και λιγότερο στο περιεχόμενο, η οποία δεν ταιριάζει με την αισθητική και το ύφος του μέσου Έλληνα και δεν δίνει απαντήσεις στα προβλήματα της Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της «Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκηση Αττικής» στον Δυτικό Τομέα Αθηνών οι οποίοι είναι :
1. Αθανασόπουλος Αποστόλης, Κοινωνικός Διαμεσολαβητής Ευπαθών Ομάδων
2. Αλεξανδροπούλου Μαρίνα, Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιες Σχέσης, Υπάλληλος ΓΣΕΕ
3. Βαθιώτης Θανάσης, Ιατρός Ειδικός Παθολόγος – Διατροφολόγος
4. Βαρυτιμιάδης Σάββας, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Χαϊδαρίου (2011-2014)
5. Δαλακούρας Αντώνης, Οικονομολόγος – Επιχειρηματίας – Ελεύθερος Επαγγελματίας, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αττικής (2003-2010)
6. Ζαχαρόπουλος Γεωργοδημοσθένης (Γιώργος), Πτυχιούχος Οικονομίας και Διοίκησης – Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ, Υπάλληλος ΕΔΣΝΑ και Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΔΣΝΑ
7. Καράμπελας Κώστας, Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Πρώην Αντιδήμαρχος Περιστερίου, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής 2011-2014, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής
8. Καρδακάρη Έλλη, Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος
9. Κατριβάνος Γιώργος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Συνταξιούχος ΔΕΗ, Πρώην Αντινομάρχης Αθηνών (2007-2009), πρώην Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας και Ψυχικής Υγείας στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
10. Κλάδης Τάσος, Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών στην Μεταλλευτική Εκτιμητική, Επιχειρηματίας
11. Κοπελούζος Μιχάλης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
12. Κορκοβίλη Ελένη, Ιδιοκτήτρια Επιχειρήσεων
13. Κωστάκου Αθανασία (Νάνσυ), Πτυχιούχος Πληροφορικής, Ιδιωτική Υπάλληλος
14. Μαριδάκης Στέλιος, Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών και Δημοτικός Υπάλληλος του Δήμου Ιλίου, Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής (2011-2014)
15. Μπακογιαννάκη Κωνσταντίνα, Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών, Επιχειρηματίας
16. Μπελιά Βασιλική, Ελεύθερος Επαγγελματίας
17. Ξυπνητός Ιωσήφ, Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Στρατηγική και Διπλωματική Εργασία στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
18. Ορφανίδου Μαρία, Ιδιωτική Υπάλληλος
19. Πανταλάκη – Ανδριανοπούλου Ιωάννα, Κριτής Κλασικού Αθλητισμού, Αθλήτρια Σκοποβολής Π.Γ.Σ., πρώην Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής (2011-2014)
20. Τζαναγεώργης Γιάννης, Πτυχιούχος Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής και Διοίκησης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης