Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τι δείχνει το μίσος και η λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής από ένα ολόκληρο σύστημα

tags :
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τι δείχνει το μίσος και η λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής από ένα ολόκληρο σύστημα
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Πριν από δύο μήνες, εξ αιτίας της επιβολής του κανονισμού του κόμματος σε δύο νομούς της Ελλάδος, κανονισμού ξεκάθαρου και δημοσιοποιημένου με σχετική εγκύκλιο, κανονισμού ο οποίος απαγορεύει να αυτοαναγορεύονται σε υποψήφιους βουλευτές κάποιοι πολιτευόμενοι γράφτηκε σε εφημερίδες και διαδίκτυο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διέρχεται… κρίση!
Πρόσφατα επίσης με αφορμή την εφαρμογή της αποφάσεως της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για μία και ΜΟΝΟΝ πιθανή θητεία ΠΑΝΤΟΤΕ στην Ευρωβουλή, κάποιοι είπαν ότι αποχώρησαν και οι τρεις ευρωβουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μόνο που ένας απ’ αυτούς έχει αποχωρήσει για περισσότερο από έναν χρόνο και τότε έλαβε την δέουσα απάντηση από το Κίνημά μας και το πόσο συνεπής ήταν με αυτά που έλεγε αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι σήμερα συνεργάτης του Καρατζαφέρη και της Ξουλίδου, που στήριξε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε και το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Πάλι βρήκαν αφορμή, λοιπόν, και όλοι με μια φωνή από το ιντιμίντια μέχρι τους εθνικο-κακομοίρηδες των διαφόρων ψευτοπατριωτικών κομμάτων να λένε και να γράφουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… διαλύεται! Κοντά σε αυτούς (τι σύμπτωση!) ταυτόχρονα και δημοσκοπήσεις, που έφτασαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο… 3,6%!!!
Απόλυτος συντονισμός κράτους και παρακράτους από την 5η φάλαγγα στον χώρο των εθνικιστών, που σκοπό της έχει τον βρώμικο πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μέχρι τις φυλλάδες Βήμα, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κλπ. και φυσικά την Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ.
Τι δείχνει αυτή η κλιμάκωση της πολεμικής κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Δείχνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν!
Δείχνει ότι η 26η Μαΐου θα είναι μια πολλή θλιβερή ημέρα για το αμαρτωλό καθεστώς της ξενοκρατίας και τους υποτακτικούς του από τους εθνικο-κακομοίρηδες μέχρι τους αναρχοκομμουνιστές!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης