Κουντουρά: Διαψεύδω τις καταγγελίες του Καμμένου - Ως γυναίκα έχω δεχθεί ανήθικες σεξιστικές επιθέσεις

Κουντουρά: Διαψεύδω τις καταγγελίες του Καμμένου - Ως γυναίκα έχω δεχθεί ανήθικες σεξιστικές επιθέσεις
Η Έλενα Κουντουρά διάψευσε τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου ότι πλήρωνε εταιρείες δημοσκοπήσεων με κονδύλια του υπουργείου Τουρισμού
Στην κατηγορηματική διάψευση των ισχυρισμών του Πάνου Καμμένου, προχώρησε η Έλενα Κουντουρά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ1, ότι δήθεν ως υπουργός Τουρισμού πλήρωνε εταιρείες δημοσκοπήσεων με κονδύλια του υπουργείου.
«Είναι θλιβερό να προσπαθούν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι με τέτοια λάσπη να πλήξουν το πρόσωπό μου», τόνισε η Έλενα Κουντουρά.
«Με έχουν στοχοποιήσει.
Έχω συνηθίσει στις προσβολές και τις συκοφαντίες, διαψεύδω, βεβαίως, αυτήν την καταγγελία.
Θέλω να σας πω ότι το υπουργείο Τουρισμού δεν έχει χρήματα για να δίνει σε εταιρείες δημοσκοπήσεων.
Το υπουργείο Τουρισμού δεν δίνει χρήματα πέρα από τις πάγιες ανάγκες του.
Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού που είναι ο εθνικός φορέας προβολής και προώθησης έχει έναν πάρα πολύ μικρό προϋπολογισμό.
Όλες μας οι συμβάσεις και η προβολή προώθησης βγαίνει στη Διαύγεια, εγκρίνεται από το Δ.Σ., βάζουμε υπογραφές, και ελέγχονται τα μεγάλα κονδύλια από το Ελεγκτικό Συνέδριο».
Η κ. Κουντουρά επανέλαβε κατηγορηματικά ότι από την ημέρα που ίδια ανέλαβε το υπουργείο, διαχειρίστηκε ένα μικρό προϋπολογισμό για την προβολή και την προώθηση, και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχαμε τη δυνατότητα, παρόλο που θα το θέλαμε, να κάνουμε έρευνες για να στοχεύσουμε και να χαράξουμε καλύτερη τουριστική πολιτική».
Επίσης, η κ. Κουντουρά σημείωσε ότι η μοναδική έρευνα που έχει γίνει, είναι μία ποιοτική, από τον ΕΟΤ, το 2016, αμέσως μετά την προσφυγική κρίση ώστε να αξιολογηθεί εάν οι τουρίστες ήταν ευχαριστημένοι ή αντιμετώπιζαν προβλήματα.
Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι οι επιθέσεις του Πάνου Καμμένου αποτελεί προσωπική βεντέτα, ξεκαθάρισε ότι πάντοτε απαντάει πολιτικά, «διαφώνησα πολιτικά και διαχώρισα την θέση μου».
Τέλος, η τέως υπουργός Τουρισμού δήλωσε επίσης ότι όλα τα αποδεικτικά έγγραφα των όσων λέει, θα τα καταθέσει το απόγευμα στη Βουλή και υπογράμμισε ότι ο κόσμος θα την κρίνει για την πορεία της, το έργο της και την προσφορά της.

Οι καταγγελίες του Καμμένου

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, υποστήριξε -μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι- ότι η Έλενα Κουντουρά πληρώνει τις εταιρείες δημοσκοπήσεων για να την βγάζουν πρώτη.
«Πλήρωνε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ως υπουργός Τουρισμού, 30αρια και 40αρια, με κονδύλια του υπουργείου.
Θα τη δείτε πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις.
Αλλοίμονο, αν πληρώνεις 30αρια και 40αρια στις εταιρείες δημοσκοπήσεων…» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι κάποια στιγμή πλήρωσε και ο ίδιος εταιρεία δημοσκοπήσεων...
«Πλήρωσα μια φορά, με έβγαλε πρώτο και βγήκα έβδομος» επεσήμανε.
Πάντως, ο ίδιος επανέλαβε ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση κατά τη σημερινή (10/5/2019) ψηφοφορία.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS