Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απορρίφθηκε το αίτημα Κουφοντίνα για χορήγησης άδειας - Κατάληψη στα γραφεία της «Αυγής» - Παρέμβαση Αρείου Πάγου

Απορρίφθηκε το αίτημα Κουφοντίνα για χορήγησης άδειας - Κατάληψη στα γραφεία της «Αυγής» - Παρέμβαση Αρείου Πάγου
Το τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε το αίτημα του Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας
Την παρέμαση του Αρείου Πάγου προκάλεσε η νέα απόρριψη του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση άδειας.
Ειδικότερα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζήτησε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου καθώς και τον ιατρικό φάκελο του Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως και την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής, προκειμένου να τα μελετήσει.
Ακόμη, ζήτησε και το τελευταίο ιατρικό πιστοποιητικό από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου και, όπως έχει δηλώσει, δεν προτίθεται να σταματήσει.
Σε περίπτωση κατά την οποία η κ. Δημητρίου έχει διαφορετική άποψη από την κρίση του Δικαστικού Συμβούλιου (που απέρριψε το αίτημα για την άδεια στον Κουφοντίνα) έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την αναίρεση του βουλεύματος.
Σημειώνεται ότι το πρωί της Παρασκευής (10/5/2019) ομάδα ατόμων πραγματοποίησε κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγή», διαμαρτυρόμενη για την απόρριψη της άδειας.

Επιδρομή κουκουλοφόρων στη Βαλαωρίτου υπέρ του Δ. Κουφοντίνα - Προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα

Περίπου 30 άτομα, που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα, επιτέθηκαν σε καταστήματα και τράπεζες, στο κέντρο της Αθήνας, σπάζοντας τζαμαρίες.
Ειδικότερα, τα άτομα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα και τράπεζες στις οδούς Ακαδημίας, Ομήρου, Βαλαωρίτου και Βουκουρεστίου, ενώ σημειώνεται ότι φώναζαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης