Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση, απαιτεί ενότητα και εθνική συνεννόηση

Θεοχαρόπουλος: Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση, απαιτεί ενότητα και εθνική συνεννόηση
Σήμερα (6/5/2019) πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Τουρισμού, το οποίο αναλαμβάνει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Τα καθήκοντα του ως υπουργός Τουρισμού ανέλαβε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος -μετά την παραίτηση της Έλενας Κουντουρά, λόγω υποψηφιότητας στις ευρωεκλογές.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε πως ο τουρισμός είναι «εθνική υπόθεση που δεν χωράνε κομματικές αντιπαραθέσεις».
Όπως εξήηγησε «η απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την προοδευτική συμμαχία διαμόρφωσε τις προϋποθέσεις για την συμπόρευση δυνάμεων στην βάση και της πρόσφατης προγραμματικής συμφωνίας.
Με την αποφασιστικότητα όλων μας αυτή να προωθηθεί και στο πεδίο της εφαρμοσμένης πολιτικής».
Αυτό -όπως είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος- έχει ενοχλήσει πολλούς, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι να προχωράμε μπροστά, να μιλάμε με το έργο μας.
«Στόχος της κυβέρνησης είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και η περαιτέρω ανάπτυξη τομέων και κλάδων και σε αυτό το πλαίσιο ο τουρισμός έχει καταλυτικό ρόλο» τόνισε.
Ο τουρισμός υπογράμμισε ο κ. Θεοχαρόπουλος είναι εθνική υπόθεση απαιτεί ενότητα και εθνική συνεννόηση μακριά από το τοξικό πολωτικό κλίμα που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου.
Στόχος όπως είπε, είναι να διασφαλιστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την επόμενη μέρα με στόχο την επανεκκίνησης της οικονομίας με όρους βιώσιμης ανάπτυξης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης