Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Τα ψίχουλα που δίνει η κυβέρνηση δεν πρέπει να μετατραπούν σε... ψήφο ανοχής στις εκλογές

Κουτσούμπας: Τα ψίχουλα που δίνει η κυβέρνηση δεν πρέπει να μετατραπούν σε... ψήφο ανοχής στις εκλογές
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, υποστήριξε ότι ο λαός δεν πρέπει παγιδευτεί σε κάλπικα διλήμματα
Ψίχουλα χαρακτηρίζει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τις τελευταίες παροχές της κυβέρνησης.
«Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να ανέχεται πλέον να του τα παίρνουν όλα αυτά τα χρόνια από τις "1000 μπάντες" και να του δίνουν προεκλογικά ένα ψίχουλο. Εμείς λέμε να το πάρει το ψίχουλο, αλλά αυτό δεν πρέπει να μεταφραστεί σε ψήφο ανοχής σε μια κυβέρνηση όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει όλα αυτά προεκλογικά, στις ευρωεκλογές και βεβαίως αργότερα στις βουλευτικές εκλογές» ανέφερε σε συνέντευξη του στον τ/σ Open.
Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν είχε «άλλη δυνατότητα, διότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη των λαϊκών στρωμάτων έχουν φθάσει στα ύψη, τα ποσά μπορεί να μην είναι υπερβολικά, αλλά δεν έχουν να τα πληρώσουν αυτά τα χρόνια της κρίσης και της ανέχειας με ευθύνη των κυβερνήσεων που τους έφθασαν ως εκεί».
Επανέλαβε ότι «δεν επιτρέπεται στον ελληνικό λαό να ξαναπεί "ευχαριστώ", όταν την προηγούμενη περίοδο του πήραν "100", του δίνουν "1" και τα "99" πάνε για επιδοτήσεις, δωράκια και παροχές σε λίγους».
Ως προς τον χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών εκτίμησε ότι «ο κ. Τσίπρας το βράδυ των εκλογών της 26ης Μαΐου θα αποφασίσει τελικά τι θα κάνει ανάλογα με το αποτέλεσμα».
Τόνισε ότι ο ελληνικός λαός «δεν πρέπει να ξαναπαγιδευτεί στα κάλπικα διλήμματα που οδηγούν από το κακό στο χειρότερο συνεχώς, ούτε στις ευρωεκλογές του Μαΐου, ούτε στις δημοτικές και περιφερειακές, ούτε στις βουλευτικές» για να υπογραμμίσει: «Ο λαός να κάνει την πραγματική διαφορά μόνο με ισχυρό ΚΚΕ».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης