Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παπανάτσιου για 120 δόσεις: Δεν είναι προεκλογική παροχή - Θα έρθει και ρύθμιση για τους συνεπείς φορολογούμενους

Παπανάτσιου για 120 δόσεις: Δεν είναι προεκλογική παροχή - Θα έρθει και ρύθμιση για τους συνεπείς φορολογούμενους
Η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, διευκρίνισε ότι η ρύθμιση για τις 120 δόσεις δεν είναι προεκλογική παροχή, καθώς η κυβέρνηση την προετοίμαζε πολύ καιρό
Την κατάθεση ρύθμισης και για τους συνεπείς φορολογούμενους προανήγγειλε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, συμπληρώνοντας ότι οι φοροελαφρύνσεις που έρχονται θα έχουν τη μορφή των μόνιμων μέτρων.
Όσον αφορά τη ρύθμιση για τις 120 δόσεις που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, ξεκαθάρισε πως είναι ένα νομοσχέδιο που η κυβέρνηση το προετοίμαζε για πολύ καιρό και δεν είναι μια προεκλογική παροχή.
Όπως διευκρίνισε, κύριο μέλημα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, ήταν να δοθεί στους πολίτες η δυνατότητα να γίνει ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.
Η κ. Παπανάτσιου ξεκαθάρισε ότι οι οφειλές που μπορούν να υπαχθούν στη ρύθμιση, είναι όσες είναι βεβαιωμένες μέχρις τις 31-12-2018 και όχι μόνο όσες έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες ως την προαναφερθείσα ημερομηνία.
Επίσης η υφυπουργός Οικονομικών, διευκρίνισε ότι η ρύθμιση αφορά όλα τα φυσικά πρόσωπα και ότι θα λαμβάνεται υπόψιν μόνο το πραγματικό κι όχι το τεκμαρτό εισόδημα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης