Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Η τουρκική προκλητικότητα ξεπέρασε τα εσκαμμένα - Να αναβληθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Καμμένος: Η τουρκική προκλητικότητα ξεπέρασε τα εσκαμμένα - Να αναβληθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Να αναβληθεί η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που μετατρέπεται από την πρόταση μομφής ζητά ο Π. Καμμένος
«Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα», ανέφερε σε δήλωσή του από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, ζητώντας να αναβληθεί η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που μετατρέπεται από την πρόταση μομφής της ΝΔ που αναμένεται να κατατεθεί αύριο.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «το Έθνος ενωμένο πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση, δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πολιτικές αντιπαραθέσεις».
Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος στη δήλωσή του τόνισε ότι «η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα.
Συνεχείς παραβιάσεις οδηγούνται σε εμπλοκές και αερομαχίες.
Στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο έχουμε παραβίαση του διεθνούς δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και του δικαίου της θάλασσας, με την παρουσία - παράνομα -τουρκικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ.
Οι σύμμαχοί μας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αίγυπτος, το Ισραήλ καταδικάζουν την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας. Βρισκόμαστε σε μία κρίση.
Αυτό που απαιτεί αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι την ενότητα του ελληνικού λαού, την ενότητα του Έθνους, την ενότητα του λαού και του κλήρου, την ενότητα των πολιτικών δυνάμεων.
Θέλω να ζητήσω από εδώ, από τον Έβρο, από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τον Πρωθυπουργό, σε αυτές τις στιγμές, να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, να αναβληθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που μετατρέπεται από την πρόταση μομφής.
Ο ελληνικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις απαιτούν αυτή τη στιγμή τη συμπαράσταση όλων μας, μία κοινή εθνική φωνή.
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι οπλίτες και οι Εθνοφύλακες, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουν την ανάγκη μίας φωνής απ’ όλους μας, είτε τον πολιτικό κόσμο είτε τον ελληνικό λαό.
Το Έθνος ενωμένο πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση, δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πολιτικές αντιπαραθέσεις».
 
www.bankingnews.grΡoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης