Τελευταία Νέα
Πολιτική

Debate Τσίπρα - Μητσοτάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - Επίσημη επιστολή στη Νέα Δημοκρατία

Debate Τσίπρα - Μητσοτάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - Επίσημη επιστολή στη Νέα Δημοκρατία
Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου έστειλε επιστολή προς την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη
Την πρόσκληση προς τη Νέα Δημοκρατία για τηλεοπτική αναμέτρηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου 2019, επανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου έστειλε επιστολή προς την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.
Στην επιστολή, η κ. Σβίγκου αναφέρει ότι «είναι μέγιστης πολιτικής σημασίας η εφ' όλης της ύλης και αναλυτική συζήτηση και αντιπαράθεση απόψεων και πολιτικών θέσεων, που θα συμβάλλει στην σφαιρική ενημέρωση των πολιτών για όλα τα μεγάλα ζητήματα και διλήμματα της περιόδου».
Υπενθυμίζεται ότι μετά την πρόσκληση Τσίπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την κατάθεση πρόταση μομφής σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.
Όπως τόνισε, η αντιπαράθεση που επιθυμεί ο Αλέξης Τσίπρας θα λάβει χώρα στη Βουλή.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμη κ. Ζαχαράκη,
Οι Ευρωπαϊκές Εκλογές της 26ης Μαΐου, είναι από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών για το μέλλον της Ε.Ε αλλά και για τον ρόλο της χώρας μας στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.
Ταυτόχρονα, όμως, πρόκειται για την πρώτη εκλογική διαδικασία μετά από τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά και για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται εκτός προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής μετά την επιτυχή έξοδο της χώρας μας από το μνημονιακό καθεστώς, τον Αύγουστο του 2018.
Θεωρούμε, επομένως, ότι είναι μέγιστης πολιτικής σημασίας η εφ’ όλης της ύλης και αναλυτική συζήτηση και αντιπαράθεση απόψεων και πολιτικών θέσεων, που θα συμβάλλει στην σφαιρική ενημέρωση των πολιτών για όλα τα μεγάλα ζητήματα και διλήμματα της περιόδου.
Κατόπιν όλων αυτών, επαναλαμβάνουμε την πρόσκλησή μας για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει των Ευρωεκλογών, και σας καλούμε να την αποδεχτείτε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης