Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πατούλης: Ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας, ας είναι η απαρχή για να έλθει ξανά η «άνοιξη» στη χώρα μας

Πατούλης: Ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας, ας είναι η απαρχή για να έλθει ξανά η «άνοιξη» στη χώρα μας
Το μήνυμα του Γιώργου Πατούλη για τον σημερινό εορτασμό της Πρωτομαγιάς
«Η ημέρα της Πρωτομαγιάς αποτελεί κεντρικό σταθμό για τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων που διαχρονικά διεκδικούν μόνιμη εργασία και μια αξιοπρεπή διαβίωση.
Στη σημερινή συγκυρία απαιτείται από όλους μας να αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε περισσότερες προοπτικές και ένα σταθερό μέλλον για τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους μας οι οποίοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο στην ξενιτιά», αναφέρει σε μήνυμά του με αφορμή το σημερινό εορτασμό της Πρωτομαγιάς, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και προσθέτει: «Αποτελεί χρέος της πολιτείας να δημιουργήσει στέρεες βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, που θα μειώσει τα ποσοστά της ανεργίας και θα παρέχει περισσότερες θέσεις εργασίας».
«Μαζί με τους πολίτες μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας στο οποίο προτεραιότητα θα έχουν αναπτυξιακά προγράμματα που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της απασχόλησης», σημειώνει μεταξύ άλλων και συμπληρώνει: «Είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, να είμαστε ενωμένοι ως Έλληνες.
Με ενότητα και αυτοπεποίθηση θα καταφέρουμε να ατενίσουμε με αισιοδοξία και πάλι το μέλλον, μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια στην οποία ανήκουμε.
Ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας, ας είναι η απαρχή για να έλθει ξανά η «άνοιξη» στη χώρα μας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης