Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υποχωρεί το πετρέλαιο μετά τη νέα αύξηση αποθεμάτων στις ΗΠΑ - Στο -0,69% και τα 71,56 δολ. ανά βαρέλι το Brent

Υποχωρεί το πετρέλαιο μετά τη νέα αύξηση αποθεμάτων στις ΗΠΑ - Στο -0,69% και τα 71,56 δολ. ανά βαρέλι το Brent
Το αμερικανικό αργό καταγράφει πτώση της τάξεως του -1% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 63,27 δολ. ανά βαρέλι
Πτώση καταγράφει σήμερα Τετάρτη (1/5) το πετρέλαιο, δεχόμενο πιέσεις από τα στοιχεία του Αμερικανικού Ινστιτούτου Πετρελαίου, τα οποία έδειξαν άνοδο στα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ.
Ειδικότερα, το προθεσμιακό συμβόλαιο Ιουλίου 2019 για το Brent υποχωρεί κατά -0,69% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 71,56 δολ. ανά βαρέλι, την ίδια στιγμή που το προθεσμιακό συμβόλαιο Ιουνίου 2019 για το αμερικανικό αργό καταγράφει πτώση της τάξεως του -1% στα 63,27 δολ. ανά βαρέλι.
Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία του API, τα αποθέματα αμερικανικού αργού αυξήθηκαν κατά 6,8 εκατ. βαρέλια ημερησίως για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 26 Απριλίου 2019, στα 466,4 εκατ. βαρέλια συνολικά.
«Οι τιμές του πετρελαίου είναι κάτω, μετά την εβδομαδιαία έκθεση του API η οποία έδειξε άνοδο 6,8 εκατ. βαρελιών, έναντι μείωσης 3,1 εκατ. βαρελιών την προηγούμενη εβδομάδα», σχολίασε ο αναλυτής της OANDA, Edward Moya, μετά τη δημοσίευση των στοιχείων.
Αργότερα εντός της ημέρας αναμένονται τα επίσημα στοιχεία της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας, τα οποία θα μπορούσαν να ασκήσουν περαιτέρω πιέσεις προς το πετρέλαιο.
Σημειώνεται ότι κατά τους τελευταίους δώδεκα μήνες, η παραγωγή των ΗΠΑ έχει ήδη αυξηθεί κατά περίπου 2 εκατ. βαρέλια ημερησίως, στα 12,2 εκατ. βαρέλια συνολικής ημερήσιας παραγωγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης