Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Μιχαλολιάκος: Ποιος συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ;

tags :
Ν. Μιχαλολιάκος: Ποιος συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα της Ν.Δ.
Μόλις πριν λίγες ημέρες η πρώην υπουργός της Ν.Δ. και αδελφή του σημερινού προέδρου της, Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι το καλοκαίρι του 2015 ήταν έτοιμοι στην Ν.Δ. για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κανένας δεν διέψευσε την δήλωση αυτή από τους σημαντικούς τότε παράγοντες του κόμματός της.
Και ήταν τότε, το καλοκαίρι του 2015 όταν η Νέα Δημοκρατία ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το τρίτο μνημόνιο, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψήφισε ΟΧΙ!
Και έχουν το θράσος να λένε ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό όταν επί δύο ολόκληρες ημέρες (20-21 Απριλίου 2019) η κρατική τηλεόραση του ΣΥΡΙΖΑ εκπέμπει από το πρωί ως το βράδυ εκπομπές συκοφαντικές για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Στην Νέα Δημοκρατία όμως συνεχίζουν την βρώμικη προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μάλιστα την ίδια στιγμή που το Εθνικιστικό Κίνημα ευρίσκεται κυριολεκτικά υπό διωγμόν από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ.
Αποκλεισμός από όλα τα κανάλια, τόσο από αυτά που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από αυτά που ελέγχει η Ν.Δ., τρομοκρατικές επιθέσεις σε γραφεία και κατοικίες μελών μας και σύλληψη καμία…
Για να δούμε όμως με συγκεκριμένα στοιχεία πέρα από την ψήφιση από την Ν.Δ. του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 σε ποιες περιπτώσεις είχαμε απόλυτη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει το θράσος να κατηγορεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεργάζεται με τον… ΣΥΡΙΖΑ!
ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. μαζί στηρίζουν την νομιμοποίηση και το δικαίωμα ψήφου λαθρομεταναστών, οι οποίοι μπήκαν παράνομα στην χώρα. Ομόφωνα αποδέχονται την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, την μείωση της στρατιωτικής θητείας και το περίφημο σύμφωνο συμβιώσεως, ενώ είναι γνωστό ότι ΜΑΖΙ ψήφισαν και για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους μέσα στην Αθήνα.
Και δεν είναι το μόνο θέμα, αφού πρώτα απ’ όλα σε αυτό που απόλυτα συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία όταν κυβερνούσε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο και σε αυτό που συμφωνεί σήμερα η Νέα Δημοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Μαζί ψήφιζαν τις άρσεις ασυλίας και απόλυτα σύμφωνοι ήταν για την προφυλάκιση για πρώτη φορά μετά το 1974 εκλεγμένων βουλευτών.
Μαζί έστησαν την πολιτική σκευωρία.
Τέλος, έχουμε το πρόσφατο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία ναι μεν καταψήφισε στην Βουλή η Νέα Δημοκρατία, αλλά λέει ότι εάν γίνει κυβέρνηση δεν θα την καταργήσει!
Αλλά και στην διάρκεια των συζητήσεων, οι οποίες έγιναν στην Βουλή, η Νέα Δημοκρατία δεν είπε λέξη για την σύνθετη ονομασία, αλλά μόνον προσχηματικά κάποιες σοφιστείες για την εθνότητα και την γλώσσα, ενώ είναι προφανές ότι ονομασία, η οποία περιέχει τον όρο “Μακεδονία”, που αποδέχεται η Νέα Δημοκρατία, μοιραία φέρνει και αναγνώριση εθνότητας και γλώσσας.
Με τα ψέματά της η Νέα Δημοκρατία, περί συνεργασίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ και με το εκβιαστικό δίλημμα που θέτει στους πολίτες ότι μόνον εάν την ψηφίσουν θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να ανακόψει την πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Δεν θα τα καταφέρει γιατί οι Έλληνες Πατριώτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόνο οι Εθνικιστές μπορούν να σταματήσουν τον μπολσεβικισμό και όχι οι φιλελεύθεροι και όχι οι διάφοροι Κερένσκι, που υπήρξαν πάντοτε συνοδοιπόροι τους. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση θέριεψε η αριστερά με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης