Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (Ποτάμι): Γιατί η ΝΔ λογόκρινε τον Weber για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Μπακογιάννη (Ποτάμι): Γιατί η ΝΔ λογόκρινε τον Weber για τη Συμφωνία των Πρεσπών;
Η ΝΔ λογόκρινε τις δηλώσεις του Manfred Weber για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε η εκπρόσωπος του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη
Για λογοκρισία στις δηλώσεις του υποψηφίου του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν, Manfred Weber, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία η εκπρόσωπος του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη.
Όπως επισημαίνει η κα. Μπακογιάννη, ρεπορτάζ σε εφημερίδες και στο «ΑΠΕ» γράφουν ότι ο κ. Weber στην επίσκεψη με τον κ. Μητσοτάκη στη Νεμέα είπε ότι «η Ευρώπη καλωσορίζει την Συμφωνία των Πρεσπών».
«Σύμφωνα όμως με το “ενημερωτικό σημείωμα” της ΝΔ από την επίσκεψη στη Νεμέα ο κ. Weber είπε μόνο: “Σέβομαι τις ανησυχίες των Ελλήνων για τη Μακεδονία”», αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Μπακογιάννη και συνεχίζει:
«Είναι προφανές ότι το καλωσόρισμα του κ. Weber στη Συμφωνία απέχει πολύ από το “έγκλημα” και “προδοσία” που συνεχίζει να χρησιμοποιεί η ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ποιος αποφάσισε λοιπόν να λογοκρίνει τον κ. Weber;
Αυτό είναι το ερώτημα που καλείται να απαντήσει το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη».
Η κ. Μπακογιάννη παραθέτει το απόσπασμα του «ΑΠΕ»:
«Οι δύο άντρες ρωτήθηκαν και για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
“Στην Ευρώπη καλωσορίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά σέβονται και την εσωτερική συζήτηση στην Ελλάδα για το θέμα”, δήλωσε ο κ. Weber, ενώ ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:
“Σε μία οικογένεια υπάρχουν πάντα και διαφορετικές σκέψεις.
Ο κ. Weber σεβάστηκε και κατανόησε τις θέσεις της ΝΔ για το θέμα”».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης