Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη (υπ. Προστ. Πολίτη): Είμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για το μέλλον της ΕΕ

Γεροβασίλη (υπ. Προστ. Πολίτη): Είμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για το μέλλον της ΕΕ
Οι συντηρητικές ευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την κρίση και με τις πολιτικές τους έφεραν στο προσκήνιο την Ακροδεξιά
«Η Προοδευτική Συμμαχία είναι απαίτηση των καιρών κόντρα σε όσους θέλουν να σύρουν την Ευρώπη στο νεοφιλελευθερισμό και δίνουν χώρο στην Ακροδεξιά» δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.
Σε συνέντευξη της στο ΑΜΝΑ η υπουργός υπογράμμισε πως «είμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για το μέλλον της ΕΕ και γι' αυτό το προσκλητήριό μας για συμπόρευση είναι καθολικό, η ψήφος είναι κρίσιμη και η συμμετοχή αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε.
Τώρα είναι η ώρα που ενώνουμε δυνάμεις, γιατί εμείς θέλουμε την Ελλάδα των πολλών στην Ευρώπη των λαών».
Η Όλγα Γεροβασίλη μιλά για την «τεράστια ευθύνη», που φέρουν «οι συντηρητικές ευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την κρίση και με τις πολιτικές τους έφεραν στο προσκήνιο την Ακροδεξιά».
Εστιάζοντας στον πρόεδρο της ΝΔ, η κα Γεροβασίλη λέει ότι «ο δημοκρατικός κόσμος θα δώσει απάντηση στους πολιτικούς απατεώνες, όπως και στον κ. Μητσοτάκη.
Ο πρόεδρος της ΝΔ υποδύεται τον ευρωπαϊστή, αλλά φλερτάρει ακροδεξιά, καταγγέλλει τον Orban αλλά υιοθετεί τις πρακτικές του στην κρυφή του ατζέντα», ενώ με τη στάση του στο θέμα των σχέσεων με τη Βόρεια Μακεδονία, «έχει προσυπογράψει την πολιτική του χρεοκοπία και έτσι θα καταγραφεί στην ιστορία», αναφέρει επίσης.
Ερωτηθείσα για όσα είπε κατά της κυβέρνησης ο κ. Μαρινάκης, υπογραμμίζει:
«Αναφέρεστε στο στενό οικογενειακό φίλο του κυρίου Μητσοτάκη και χρηματοδότη της Νέας Δημοκρατίας, τον πολλάκις υπόδικο κύριο, που ανέλαβε χρέη αρχηγού για λογαριασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Του κυρίου που έλυσε τη σιωπή του την ώρα που συμβαίνει να διώκεται για στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο; Τα σχόλια από την κοινωνία...».

«Έχουν πολιτική άνοια στη ΝΔ», απαντάει η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των Εξαρχείων.  «Όσοι προτάσσουν ως λύση στο πρόβλημα αποκλειστικά την αστυνομική καταστολή, τότε κοροϊδεύουν τον κόσμο» καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης