Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μιχαλολιάκος: “Μνήμη θανάτου” κατά Χρυσής Αυγής στον καιρό της… «Δημοκρατίας»

tags :
Μιχαλολιάκος: “Μνήμη θανάτου” κατά Χρυσής Αυγής στον καιρό της… «Δημοκρατίας»
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα του  Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου
«Χαρές και πλούτη να χαθούν, και τα βασίλεια, κι όλα, τίποτε δεν είναι, αν στητή, μέν’ η ψυχή κι ολόρθη» Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ
Η “καταδίκη μνήμης” ήταν μία σκληρή τιμωρία, η οποία επεβάλετο στην Αρχαία Ρώμη σε όσους εθεωρούντο προδότες της Πολιτείας και επικίνδυνοι για την κοινωνία και ήταν μία τιμωρία που ξεπερνούσε και αυτήν ακόμη την ζωή και επέβαλλε να ξεχαστεί διά παντός η ύπαρξη των προσώπων αυτών και για τον λόγο αυτό απαγορευόταν να γίνεται και αναφορά καν στο όνομά τους, ενώ έπρεπε να καταστραφούν και αγάλματα τα οποία ενδεχομένως υπήρχαν για αυτούς!
Πριν από την Αρχαία Ρώμη, ανάλογη τιμωρία είχαν και οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι οποίοι είχαν καταδικάσει σε “μνήμη θανάτου” πέντε Φαραώ!
Το Ελληνικό Πνεύμα της Αρχαίας δοξασμένης εποχής, απάντησε στο υπαρξιακό αυτό πρόβλημα, που αγγίζει τον χώρο της μεταφυσικής με μία υπέροχη τραγωδία, την “Αντιγόνη”, στην οποία για να έχει τάφο ο αδελφός της, η ηρωίδα θυσιάζει ακόμα και την ζωή της, παραβαίνοντας τον ανθρώπινο νόμο και υπακούοντας στον Θεϊκό.
Όμως, από τον καιρό της Αντιγόνης μέχρι σήμερα πέρασαν χιλιάδες χρόνια και η “καταδίκη μνήμης” συνεχίζει να υπάρχει και στην εποχή μας κι άνθρωποι δίχως τάφους και Ιδέες απόλυτα εξορκισμένες στοιχειώνουν μια δήθεν “δημοκρατική” ζωή, την ζωή του μεταπολέμου, που δεν ήταν ειρηνική, αλλά γεμάτη πολέμους, που δεν έφερε την ευημερία στην ανθρωπότητα, αλλά έναν βαθύ διχασμό και ένα πρότυπο ζωής φτηνό, αγοραίο, που δείχνει μια πρωτοφανή παρακμή, δείχνει αυτήν την ίδια την “Παρακμή της Δύσεως”, για την οποία είχε γράψει ο Όσβαλντ Σπένγκλερ από τις αρχές ακόμη του 20ου αιώνα!

Μικροί και μεγάλοι “νταβατζήδες”

“Καταδίκη μνήμης”, λοιπόν, και στην Ελληνική “δημοκρατία” της μεταπολιτεύσεως, που μετά από 45 ολόκληρα χρόνια έχει φθάσει στο σημείο τον λαό να νοσταλγεί εποχές περασμένες χωρίς αυτήν, χωρίς τα σκάνδαλα, χωρίς την χρεοκοπία, χωρίς την κοινωνική σαπίλα, χωρίς υπουργούς να βρίσκονται μέσα στις φυλακές, χωρίς αυτή την ψεύτικη και υποκριτική “δημοκρατία”, η οποία επιβλήθηκε στην Πατρίδα μας, να μη το ξεχνάμε, με παρέμβαση στρατιωτική μέσα από μία εθνική καταστροφή!
Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, με αφορμή μία εκδήλωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην πόλη της Χαλκίδας, το ΚΚΕ, πρωτοπόρος στους διωγμούς κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία έλεγε: «Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια της Περιφερειακής Αρχής Στερεάς για την παραχώρηση αίθουσας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας για πραγματοποίηση συγκέντρωσης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής”.
Δεν θέλουν να υπάρχει τόπος να σταθούμε, φωνή για να μιλήσουμε, δρόμοι για να περπατήσουμε, πλατείες για να διαδηλώσουμε.
Θέλουν “καταδίκη μνήμης”, θέλουν “μνήμη θανάτου” για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που δεν υπήρχε για αυτούς ως τα 2012 και θέλουν να εξαφανιστεί από προσώπου γης!
Και στην προσπάθεια αυτή είναι όλοι τους ενωμένοι και Νέα Δημοκρατία, και ΣΥΡΙΖΑ, και φιλελεύθεροι και μαρξιστές και νεοφιλελεύθεροι και νεομπολσεβίκοι και βεβαίως και οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες”, που έβγαζαν το “παντεσπάνι” τους, παριστάνοντας τους… “ακροδεξιούς πατριώτες” και τώρα δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν γιατί υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Και κοντά σε όλους αυτούς μικροί και μεγάλοι “νταβατζήδες”.
Κανάλια πολυτελείας με νεάζουσες τηλεπαρουσιάστριες περασμένης ηλικίας και κομψευόμενους τηλεπαρουσιαστές αμφίβολης ηθικής και βεβαίως και οι καναλάρχες της συμφοράς, που πουλάνε ενημέρωση μαζί με τηγάνια, συνοικέσια και αλοιφές “διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν” (Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον).

Ως άλλος Πόντιος Πιλάτος το ΕΣΡ

Όλοι αυτοί έχουν αποκλείσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σε διαμαρτυρία μας προς το αρμόδιο όργανο, το περίφημο ΕΣΡ για τον αποκλεισμό μας, λάβαμε απάντηση από την οποία και τα εξής:
ΕΣΡ: “1. Aπό τα άρθρο 15 παρ. 2 τoυ Συντάγματος και τα συναφή προς αυτό Νομοθετήματα, σαφώς προκύπτει ότι οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί της Ε.Ρ.Τ. Α. Ε. έχουν υποχρέωση να τηρούν έναντι των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων την αρχή της (αναλογικής) ισότητας κατά την παρουσίαση πληροφοριών και ειδήσεων σχετικών με την πολιτική τους δραστηριότητα.
2. Κανένας σταθμός, ωστόσο δεν υποχρεούται, ούτε καν δικαιούται να μεταδίδει στα ίδια πλαίσια (πληροφοριών και ειδήσεων) λόγους ή εικόνες ή συμπεριφορές εν γένει Κομμάτων ή οποιωνδήποτε άλλων, που συνιστούν εμπεριέχουν ή επιδοκιμάζουν αξιόποινες πράξεις, ήτοι εμπίπτουν στο «πραγματικό» διατάξεων είτε του ποινικού κώδικα είτε ειδικών ποινικών νόμων που προβλέπουν και τιμωρούν τις οικείες συμπεριφορές ως αξιόποινες πράξεις.”
Ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, το ΕΣΡ, λέει ότι το Σύνταγμα επιβάλλει να μας προβάλλουν και ταυτόχρονα λέει ότι δεν υποχρεούνται να μας προβάλλουν εάν παραβαίνουμε τον ποινικό κώδικα!
 Και επειδή δεν παραβαίνουμε τον ποινικό κώδικα στις ομιλίες μας, θα έπρεπε το ΕΣΡ να επιβάλλει την προβολή μας, αλλά δεν το κάνει … “Μνήμη θανάτου”, “καταδίκη μνήμης” κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, λοιπόν, και με τις ευλογίες του ΕΣΡ και ο χορός της “δημοκρατίας” καλά κρατεί.
Με ένα ψήφισμά του, ασφαλώς ΠΑΡΑΝΟΜΟ και το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων αποφάσισε σε περίοδο προεκλογική τον αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τονίζοντας ότι: «H Αθήνα είναι και θα παραμείνει πόλη αντιφασιστική.
Όσο διαρκεί η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν παρέχουμε διευκολύνσεις, όσον αφορά πλατείες και χώρους για εκλογικά περίπτερα.
Είναι ανεπιθύμητοι».
Σε “αντιφασιστικό” οίστρο ο Καμίνης, επαιτώντας ψήφους για τις ευρωεκλογές, παριστάνει τον μεγάλο αγωνιστή της αριστεράς, ενώ είναι γνωστό ότι ανήκει στο σκληρό πυρήνα του κατεστημένου.
Ανέξοδα όμως, παριστάνει τον “επαναστάτη”, στρεφόμενος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Γιατί αλήθεια δεν έκανε το ίδιο και στις προηγούμενες εκλογές, στις οποίες δεν ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής;
Τα συμπεράσματα δικά σας…

“Μνήμη θανάτου” για τους ανάξιους που εξουσιάζουν την χώρα

Από κοντά και κάποια ορφανά του Μαρξ, αμετανόητοι μπολσεβίκοι, ένα είδος προς εξαφάνιση σε ολόκληρη την Ευρώπη, που μουσειακά διατηρείται στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, που όπως λέει τιμάει και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς.
Από αυτά τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν λοιπόν και οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, που αναγγέλλουν ότι δεν πρόκειται να προβάλλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ας είναι η περίοδος προεκλογική κι ας επιβάλλουν διαφορετικά πράγματα οι νόμοι και το Σύνταγμα…
Όλα αυτά με την απόλυτη ευλογία του ΣΥΡΙΖΑ και την απόλυτα ένοχη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας.
Εναντίον όλων, λοιπόν, και γιατί όχι!
Άλλωστε, εάν κάποιος από όλους αυτούς ήταν μαζί μας, θα ήμασταν εθνικά ύποπτοι και το γεγονός ότι όλοι ΑΥΤΟΙ είναι εναντίον μας δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο, ότι δεν συμβιβαστήκαμε, δεν προσκυνήσαμε κανέναν τους.
Με ψηλά τις Σημαίες θα πορευτούμε το τραχύ μονοπάτι της αρετής και η “καταδίκη μνήμης”, η “μνήμη θανάτου” που θέλουν να επιβάλλουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποδειχθεί ένας πύργος στην άμμο.
Προσπαθούν να μας “τελειώσουν” επί επτά ολόκληρα χρόνια δεν τους φτάσανε και δεν θα τους φτάσουν ούτε 107 χρόνια!
Με τις Σημαίες ψηλά θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία, για μια Μεγάλη Ελλάδα, την Ελλάδα της Τιμής και του Καθήκοντος και ο Ιστορικός του μέλλοντος επιφυλάσσει για όλους αυτούς τους ανάξιους που εξουσιάζουν την χώρα σίγουρα μία “μνήμη θανάτου”.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης