Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί μόνο επικοινωνιακά τεχνάσματα - Eφαρμόζει βαριά μετρά για τους πολίτες

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί μόνο επικοινωνιακά τεχνάσματα - Eφαρμόζει βαριά μετρά για τους πολίτες
O κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ «θέλει πολύ να γίνει ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο Π. Χρηστίδης
«O κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί μόνο επικοινωνιακά τεχνάσματα και σε επίπεδο πολιτικής εφαρμόζει βαριά μετρά για τους Έλληνες πολίτες», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ.
Όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ «θέλει πολύ να γίνει ΠΑΣΟΚ», «αλλά δεν μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και αν μας αντιγράφει σχεδόν σε όλα. από τις πράσινες σημαίες μέχρι τις ώρες που παρουσιάζουμε τα ευρωψηφοδέλτια».
Σημείωσε ότι «κάποιοι από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκαν στον κόσμο που συμμετέχει στις εκδηλώσεις του και ανησύχησα αν αναφέρονταν στις δικές μας εκδηλώσεις οι οποίες πράγματι έχουν γεμάτες αίθουσες ή στις εκδηλώσεις που έκανε η κα. Κουντουρά στο Ηράκλειο και μάζεψε καμιά πενηνταριά ανθρώπους ή στις εκδηλώσεις που έκανε ο κ. Τσίπρας με λεωφορεία από όλη την Πελοπόννησο στην Καλαμάτα και μάζεψε 500 ανθρώπους».
 «Μετά από 30 χρόνια προσπαθεί να αντιγράψει αυτά που έκανε ο Αντρέας.
Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει, δεν ψάχνει για μίμους, ψάχνει για πρωθυπουργούς οι οποίοι θα κάνουν πράξεις αυτά τα οποία έχουν υποσχεθεί και αυτά τα οποία μπορούν και πρέπει να κάνουν.
Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί μόνο επικοινωνιακά τεχνάσματα και σε επίπεδο πολιτικής εφαρμόζει βαριά μετρά για τους Έλληνες πολίτες», πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης.
Κάνοντας αναφορά στις καταγγελίες Μαρινάκη, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι «είναι κάτι που έχει προβληματίσει όλους τους Έλληνες πολίτες διότι από τη στιγμή που υπήρξαν αυτές οι επώνυμες καταγγελίες όφειλε η κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Παππάς, να δώσουν τεκμηριωμένες και πειστικές απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων τα οποία αφορούν και το πώς έγινε η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και το τι έχει γίνει τα τελευταία 2-2,5 χρόνια.
Πρέπει να τις δώσει η κυβέρνηση χωρίς άλλη καθυστέρηση. Το τι ακριβώς έχει συμβεί θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η σιωπή μοιάζει με ενοχή αυτήν τη στιγμή».
Τέλος, για την κόντρα Κοτζιά- Καμμένου, ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές οι αρρυθμίες του κυβερνητικού συνασπισμού θα  γίνονται πιο έντονες και αυτό θα έχει συνέπειες στην πολιτική και στην εικόνα της κυβέρνησης», υπογραμμίζοντας πως «αυτό θα εντείνεται από εδώ και μπρος και όλα όσα βλέπουμε δημιουργούν και συγκεκριμένη εικόνα της κυβέρνησης και μια σειρά αποτελεσμάτων που με τη σειρά τους δημιουργούν επίσης πολλά ερωτήματα στους Έλληνες πολίτες».
«Τι έχει να φοβηθεί ο κ. Καμμένος και δεν ζητά την άρση της ασυλίας του, ακριβώς όπως έκανε ο κ. Λοβέρδος;
 Τι έχει να φοβηθεί ο κ. Πολάκης και δεν δέχεται να αρθεί η ασυλία του με την ίδια διαδικασία που προβλέπεται στην ελληνική βουλή.
Και η υποκρισία έχει τα όριά της», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Χρηστίδης συμπλήρωσε πως «υπήρξε μια καταγγελία για 50.000.000 ευρώ μέσα στο υπουργικό συμβούλιο, μπροστά στον κ. Τσίπρα όταν ήταν όλοι μαζί κυβέρνηση.
Κάποια στιγμή ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τί συνέβη γύρω από ένα σπουδαίο ζήτημα όπως ήταν το σκοπιανό και τις καταγγελίες που έχει κάνει ο κ. Κοτζιάς με τον κ. Καμμένο».
«Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Βούτσης ως πρόεδρος της βουλής να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κ. Τσίπρα αντί να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών, θα χυθεί άπλετο φως και θα μάθουμε τι έχει συμβεί», κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS