Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Πάτρα αύριο Σάββατο 20/4 ο Τσίπρας – Βγαίνει μπροστά στην τελική ευθεία προς τις κάλπες

Στην Πάτρα αύριο Σάββατο 20/4 ο Τσίπρας – Βγαίνει μπροστά στην τελική ευθεία  προς τις κάλπες
Ομιλία στις 19:00 το απόγευμα  στο Θέατρο Απόλλωνα
Στην Πάτρα θα βρεθεί αύριο Σάββατο 20 Απριλίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βγαίνει μπροστά στην τελική ευθεία προς τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών του Μαΐου.
Ύστερα από την χθεσινή ομιλία του στην Καλαμάτα, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί αύριο στην Πάτρα όπου και θα μιλήσει στις 19:00 το απόγευμα στο Θέατρο Απόλλωνα.
Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να υπολείπεται σημαντικά της ΝΔ ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων και να μην μπορεί να κλείσει την «ψαλίδα» της διαφοράς με τη ΝΔ, ο κ.Τσίπρας αναλαμβάνει να ηγηθεί της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με απώτερο στόχο να επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της χώρας προκειμένου να επικοινωνήσει στους πολίτες το αφήγημα της κυβέρνησης.
Αφήγημα πάντως που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να πείθει όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις μετρήσεις.
Ο πρωθυπουργός στην χθεσινή ομιλία υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια, τόνισε ότι «είναι τιμή μας να έχουμε απέναντι όλο το σάπιο καθεστώς της παλιάς Ελλάδας» και υπογράμμισε πως «την απάντηση στο ποιος θα κυβερνά αυτήν την χώρα θα τη δώσει ο λαός και μόνο ο λαός και όχι οι προπαγανδιστές των ΜΜΕ της ολιγαρχίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης