Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Ο Τσίπρας έχει μπλέξει τα σκάνδαλα με τη σκανδαλολογία

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Ο Τσίπρας έχει μπλέξει τα σκάνδαλα με τη σκανδαλολογία
Ο κ. Τσίπρας, μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου και αποκλεισμένος από τις κλούβες, κοιτάζει πώς θα εξυπηρετήσει συγκεκριμένες ελίτ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα (16/4/2019) ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Παύλος Χρηστίδης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έχει μπλέξει τα σκάνδαλα με τη σκανδαλολογία.
Μιλώντας σε συνέντευξή του στον «Alpha Radio 989», ο κ. Χρηστίδης τόνισε για το θέμα του κ. Πετσίτη πως ο κ. Τσίπρας, μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου και αποκλεισμένος από τις κλούβες, κοιτάζει πώς θα εξυπηρετήσει συγκεκριμένες ελίτ και έχει μπλέξει τα σκάνδαλα με τη σκανδαλολογία.
«Δεν τον άκουσα να λέει για ποιον λόγο ήταν μαζί του στην Καισαριανή όταν κατέθετε λουλούδια ο κ. Πετσίτης.
Για ποιον λόγο ο κ. Πετσίτης ήταν επίσης μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου όλες τις κρίσιμες στιγμές.
Δεν τον έχω ακούσει να λέει τι συνέβη στην πραγματικότητα, αν ισχύουν ακόμα αυτά που είπαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Παπαγγελόπουλος με τον κ. Κοντονή, ότι η Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από το 1830.
Εδώ και 1,5 χρόνο σπιλώνονται πρόσωπα και πορείες από το φιλοσυριζαικό Τύπο και τώρα που όλο αυτό φαίνεται ότι πηγαίνει στο αρχείο για πολλούς από αυτούς, ο κ. Τσίπρας δεν βγήκε να πει μία κουβέντα.
Δεν λέει τίποτα κανένας από τους βασικούς υπουργούς του και ξέρετε γιατί;
Γιατί ο κύριος Τσίπρας ξέρει ότι ήταν ακόμα μια τρύπα στο νερό και ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει ένα φυτώριο διαπλοκής πολύ κοντά του.
Όταν θα φύγουν από την κυβέρνηση θα βγουν πολλά στη φόρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.
«Βλέπω τον κ. Σκουρλέτη να βάζει ερωτήματα και να λέει ότι ο κόσμος χρειάζεται απαντήσεις και το να παίρνει αποστάσεις ο κ. Τσίπρας δεν μας λέει κάτι.
Απαντήσεις δεν έχουμε.
Διαβάζω και για άλλους πολιτικούς, τον κ. Παπαδόπουλο ο οποίος είπε επίσης στα “Νέα” χθες ότι υπάρχουν ερωτήματα και πρέπει να απαντηθούν.
Λέω λοιπόν πολύ καθαρά ότι οι όλοι οι πολίτες σήμερα έχουν την ανάγκη απαντήσεων.
Πως ένας άνθρωπος ο οποίος είχε εισόδημα 5.000 ευρώ το χρόνο από την αξιοπρεπή δουλειά του έφτασε να έχει δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα με μοναδικό διαβατήριο την παρουσία του δίπλα σε μία σειρά κορυφαίων υπουργών;», πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης.
Για την υπόθεση Novartis, ο κ. Χρηστίδης δήλωσε πως το ΚΙΝΑΛ ούτε επικαλείται ούτε το αφορά η συζήτηση περί παραγραφής.
«Ζητήσαμε πρώτοι με επιστολή της Φώφης Γεννηματά την αλλαγή του άρθρου 86 του Συντάγματος για την παραγραφή και τα ζητήματα τα οποία αφορούν το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Τότε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη δεν είχαν μπει στη συζήτηση, με χαρά είδαμε στην πορεία να μπαίνουν και να ψηφίζεται μία μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών.
Στην επόμενη Βουλή όποια σύνθεση και να έχει, όποια κυβέρνηση και να υπάρχει εμείς θα ψηφίσουμε την αλλαγή του άρθρου 86 του συντάγματος διότι αυτό επιβάλλει η εξέλιξη των πραγμάτων.
Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής θα ψηφίσουμε την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου ακριβώς γιατί θέλουμε να δούμε την ουσία του θέματος.
Αυτοί οι οποίοι δεν ήθελαν να δουν την ουσία άλλων θεμάτων όπως για παράδειγμα τις καταγγελίες Καμμένου και τα 50 εκατομμύρια του κυρίου Σόρος στον κ. Κοτζιά είναι αυτοί που δεν φέρνουν την υπόθεση στη Βουλή», συνέχισε ο κ. Χρηστίδης.
«Οι πολίτες δεν θέλουν να μάθουν για αυτό;
Τι έχει να φοβηθεί ο κ Τσίπρας και βάζει τον κ. Βούτση να μην προχωράει τη διαδικασία.
Χρειάζονται καθαρές απαντήσεις από όλους, για όλα τα θέματα, και να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη αμερόληπτα να κάνει τη δουλειά της», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS